Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είσαι περισσότερο επιφορτισμένος/η στο να ξεκινήσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς και ίσως να είσαι αρκετά δραστικός/η ως προς το πώς θα απαιτήσεις το δίκιο σου.
Ερωτικά: Πολλές συζητήσεις και ίσως συνάντηση με το επίμαχο πρόσωπο θα σε βοηθήσουν να πάρεις το αίμα σου πίσω γιατί θα έχεις την άνεση να μιλήσεις και να αναπτύξεις τα δικά σου επιχειρήματα. Η σχέση με Δίδυμο ή Ζυγό θα διαφοροποιηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεις ακριβώς πως πρέπει να χειριστείς μια υπόθεση η οποία θα σε πάει πιο κάτω και κυρίως θα σου αποφέρει κάποια κέρδη τα οποία δεν τα περίμενες έτσι ακριβώς αλλά είναι τελικά θετικά τα πράγματα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις ευκαιρία που να μην εκδηλώσεις τις αρχές σου και τα δικά σου πιστεύω αλλά το κάνεις με ένα τρόπο πολύ ανοικτό ούτως ώστε να διαφοροποιείσαι αρκετά. Πιθανόν η αγοροπωλησία ενός σπιτιού να σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, συνεργάτες ή σύντροφο.
Ερωτικά: Ζητάς και θα βρεις το δίκιο σου και με κάποιο τρόπο θα βγεις από τα αδιέξοδα γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα για τα οποία δεν ήσουν καθόλου ενήμερος/η. Κυρίως η επαφή με τον Δίδυμο σε ανανεώνει αλλά επίσης σε βάζει να ξεπερνάς τον εαυτό σου στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια νέα αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί, χωρίς να το καταλάβεις, θα πετάξεις από πάνω σου όλα όσα δεν θέλεις με τίποτα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα σε επηρεάζει αρκετά αλλά περισσότερο αν έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα δράσεις πολύ δυναμικά με στόχο να ξεπεράσεις κάποια κομμάτια που φοβάσαι στον τομέα της προσωπικής επικοινωνίας. Μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες θα κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Θα έχεις πολύ σταθερές προσωπικές θέσεις και αρκετές απαιτήσεις οι οποίες από την μια πλευρά σε βοηθάνε να αυτονομηθείς και από την άλλη, αν δεν θέλεις να χαλάσεις το υπάρχον σχήμα, να κάνεις ς διπλωματικές κινήσεις για να μην χάσεις αυτό που ήδη έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές νέες προτάσεις και σχήματα καινούργια μπορεί να μπουν ξαφνικά στη ζωή σου. Με έναν πολύ έντονο τρόπο θα δείξεις τα προσόντα σου και το προσωπικό σου δυναμικό. Θα κερδίσεις τους στόχους σου γιατί θα δεις μια διαφορετική οπτική γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επειδή έχεις υποστεί αρκετές πιέσεις δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς γιατί δεν θέλεις να κάνεις πίσω για τίποτε και κανέναν. Η αντίδρασή σου για ένα επικοινωνιακό θέμα που μπορεί να προκύψει θα είναι πολύ έντονη, αλλά χωρίς να φανεί ανοικτά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη είναι πολύ έντονη και υπάρχει μεγάλη επιρροή από την πλευρά του γι' αυτό δεν μπορείς με τίποτε να μείνεις έξω από το παιχνίδι. Ίσως όμως με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει, να πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές επαφές και συμφωνίες που όμως δεν είναι εύκολο να μπουν σε άμεση εφαρμογή, γιατί μπορεί να είναι μόνο λόγια και να μην υπάρχει το υπόβαθρο για κάτι παραπάνω. Χρειάζεται να κάνεις πολύ κόπο για να γίνουν όσα έχεις συμφωνήσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και αυτό σε βοηθάει να επικεντρωθείς καλύτερα στον στόχο σου γιατί αντλείς έμπνευση. Μια καλή επικοινωνία σε βοηθά να συντονίσεις καλύτερα τις προσπάθειες σου. Αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο.
Ερωτικά: Έχεις τη διάθεση και τη χαρά να προσφέρεις και να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες που άλλες φορές θα σε πείραζαν ή θα σε απομάκρυναν. Τα δικαιώματά σου απέναντι σε ένα Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να γίνουν περισσότερα αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να δράσεις γρήγορα και να μην αφήσεις κανένα εμπόδιο που να μην το καταργήσεις με την συμπεριφορά σου και τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις. Μην περιμένεις από κανένα απαντήσεις. Πρέπει να σπρώξεις εσύ τα πράγματα για να γίνουν όλα γρήγορα και άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά να πεις και περισσότερο να κάνεις. Βλέπεις ότι έχεις ξεθαρρέψει με αποτέλεσμα αυτό να σου έχει ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες και στον κοινωνικό τομέα αλλά και σε επίπεδο γνώσης. Πρόσεξε όμως τις υπερβολές γιατί θα κουραστείς από την πολυπλοκότητα των υποθέσεων.
Ερωτικά: Το ότι έχεις αποφασίσει να αλλάξεις, φαίνεται και δεν χρειάζεται να στο πει κανένας γιατί φοβάσαι λιγότερο την απόρριψη και κάπου έχεις ξεθαρρέψει σε ό, τι κάνεις και λες. Μια δόση απιστίας μπορεί να την κουβαλάς αυτό το διάστημα. Όχι όμως αν ο άλλος σου φέρεται σωστά. Αν έχεις μοναχικότητα τώρα είναι η ευκαιρία να ανοιχτείς και να βρεις ανταπόκριση. Ο Δίδυμος ή ο Τοξότης μπορεί να σε περιμένουν στην γωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι και αν ασχολείσαι με πωλήσεις, θα βρεθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι καινούργιο, καθαρό αλλά και κερδοφόρο. Οργάνωση χρειάζεσαι και πάνω από όλα γερά νεύρα για να μην αγχώνεσαι με τα πολλά που θα πρέπει να λες για να πετύχει το σχέδιο σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Συναντάς αυτό το διάστημα ενδιαφέροντα άτομα τα οποία επικοινωνούν πολύ μαζί σου και το νιώθεις από την ανταπόκριση που υπάρχει. Επειδή είσαι άνθρωπος που ψάχνεσαι με την γνώση, θα βρεθείς να διαπραγματεύεσαι και πάλι καινούργιες σπουδές ή κάτι ξεχωριστό για να αναπτυχθείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνεις και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Ερωτικά: Διανθίζεις την ζωή σου με μπόλικο φλερτ και επικοινωνία που σου αρέσει. Σίγουρα έχουν ανέβει οι μετοχές σου γι' αυτό δεν καταθέτεις πλέον τα όπλα. Αντίθετα έχεις γίνει πολύ δυνατός/η και ανταποκρίνεσαι άμεσα σε οτιδήποτε καλό μπορεί να συμβεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ταυτότητά σου είναι συγκεκριμένη γιατί έχεις αγωνιστεί πάρα πολύ για αυτή. Ο λόγος που αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια καλύτερη κατάσταση είναι ότι εσύ προσπαθείς αυτό το διάστημα διπλά από άλλες φορές γιατί νιώθεις καλά. Οπότε μπορεί να δεχτείς με ευκολία μια αλλαγή που μπορεί να γίνει και να ευεργετηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ο Κρόνος που γυρνάει στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τρείς τελευταίες ημέρες θα δώσει μια άλλη διάσταση στα πράγματα γιατί θα αναλάβεις ευθύνες τις οποίες όμως εσύ έχεις επιλέξει. Σήμερα θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές με στόχο να ξεμπερδέψεις κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με φίλους και γνωστούς.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να πεις την αλήθεια και αν είναι δυνατόν να ξεφουρνίσεις και πράγματα που σε βαραίνουν και σε κάνουν να έχεις απόσταση από το άλλο το άτομο. Δεν είναι εύκολο αλλά εσύ έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι γεμάτος/η με πολλές υποχρεώσεις και κυρίως έχεις επιφορτιστεί να μάθεις νέα πράγματα για να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό λίγο σε κουράζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Ακολούθησε την συμπαντική ροή και δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου σε επηρεάζει άμεσα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Νιώθεις ότι έχεις πολλά να δώσεις στους άλλους αλλά επειδή το εκλαμβάνεις σαν καταπίεση πιθανόν να μην μπορείς να δεις ότι χρειάζεσαι ένα γερό ξεκαθάρισμα. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις εκ νέου και να τοποθετηθούν όλα τα δεδομένα σε μια νέα βάση. Μην φοβάσαι πιάσε το νήμα και φτάσε στην άκρη αλλά χωρίς επίθεση και ανταγωνισμό.
Ερωτικά: Υπάρχει ανταπόκριση από την μεριά του Δίδυμου αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στην επικοινωνία σας γιατί γίνονται όλα υπό καθεστώς εντάσεων και υπερβολών. Προσπάθησε όσο μπορείς να χειρίζεσαι με ηρεμία αυτά που σου λέει και να μην παρεξηγείστε με το παραμικρό. Το ίδιο ισχύει και για Παρθένο ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις το ρεύμα και αυτό σε ενοχλεί γιατί πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αποδείξεις το αντίθετο. Πάντως θα πάρεις φόρα και ίσως να χαλάσεις και μια συνεργασία που την έχεις κτίσει με κόπο.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις τόσα πολλά να κάνεις που πριν καλά-καλά αρχίσεις έχεις σηκώσει τα χέρια ψηλά γιατί βρίσκεσαι στα όριά σου. Πρόσεξε γενικά το νευρικό σου σύστημα γιατί μπορεί να εξαντληθείς. Ενίσχυσε την διατροφή σου με βιταμίνες για να ξεπεράσεις την κούραση.
Ερωτικά: Έχουν ειπωθεί πολλά λόγια στον αέρα και αυτό είναι που σε έχει ενολχήσει. Ακόμα και με τον Σκορπιό που πίστευες ότι υπάρχει κάτι σταθερό, έχουν γίνει διάφορα που σε έχουν πειράξει και ίσως να μην έχει κρατήσει και τον λόγο του. Τώρα θα δεις πραγματικά την αλήθεια και θα προχωρήσεις. Μέσα στην δουλειά σου υπάρχει ένας Δίδυμος που σε φλερτάρει αλλά δεν γίνεται κάτι άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τον απολογισμό σου και δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένος/η γιατί συνεχώς κάτι ζητάνε από εσένα κι ενώ εσύ τα δίνεις όλα, δεν έχεις ανταπόκριση. Η νέα εκπαίδευση που πρέπει να πάρεις ή να προχωρήσεις σε ένα τομέα καινούργιο σου φαίνεται δύσκολο γιατί χρειάζεται πολύ χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Θα οργανώσεις τα πράγματα και θα κάνεις σωστή ταξινόμηση στο μυαλό σου, προκειμένου να είσαι καλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις ξεκάθαρες και πολύ ντόμπρες συζητήσεις και αυτό θα είναι το δυνατό σου σημείο. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να διευθετηθεί άμεσα.
Ερωτικά: Έχεις έντονη ερωτική διάθεση για αυτό παίζεις, φλερτάρεις και τάζεις, χωρίς απαραίτητα όμως να λες ψέματα γιατί στη συγκεκριμένη φάση τα πιστεύεις. Με τον Σκορπιό μπορεί να νιώθεις ότι έχει χαθεί το παιχνίδι αλλά δεν είναι έτσι. Απλά χρειάζεστε και οι δυο χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει η διάθεση για ρίσκο και για νέα ξεκινήματα. Το επικοινωνιακό σου κομμάτι θα βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τα οποία βγαίνουν συνέχεια μπροστά σου. Αλλά εσύ τώρα ξέρεις τον τρόπο και δεν θα κολλήσεις σε τίποτε. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώσεις ότι χάνονται πράγματα και ότι κάπου εμποδίζεσαι από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: «Ξυπνάς» και απαιτείς να γίνονται όλα όπως θέλεις εσύ, κυρίως όσα περνάνε από τα χέρια σου. Το σπίτι σου μπορεί να γεμίσει κόσμο αλλά δεν είναι για σένα εύκολο να το διαχειριστείς γιατί θα υπάρχουν πολλές εντάσεις και συζητήσεις με έντονους διαξιφισμούς. Πιθανόν να θέλεις να επιδιορθώσεις κάποια πράγματα μέσα στον χώρο σου και να έχεις μεγάλη αγωνία, αν θα πετύχουν ή όχι.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό για να συμβάλλεις κι εσύ σε ένα κομμάτι επικοινωνίας. Μην διαχέεσαι από εδώ και από εκεί και μην μιλάς, όσο βέβαια μπορείς, με άτομα που δεν έχουν σχέση με εσένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μέσα από δυσκολίες γίνονται όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικεντρώνεσαι στο να μαζέψεις πληροφορίες, κάτι καθόλου εύκολο για σένα γιατί θα πρέπει να κάνεις αγώνα για να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται και πώς να διαχειριστείς όλη την πολυπλοκότητα που έχει προκύψει αυτή την στιγμή. Η διάκριση είναι για σένα δύσκολο κομμάτι γιατί επηρεάζεσαι αλλά αν γίνεις περισσότερο προσεκτικός/η θα τα καταφέρεις.




Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.