Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

10 ασυνήθιστα επαγγέλματα με πολλά λεφτά...

 

Οι 10 πιο ασυνήθιστες θέσεις εργασίας με «καλά» χρήματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό forbes

1. Ταριχευτής νεκρών – μέσο ετήσιο εισόδημα 43.680 δολάρια

2. Πωλητής hot-dog – από 30.000 έως 100.000 δολάρια

3. Προσωπικός αγοραστής *- από 25.000 έως πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο Κάποιος που αναλαμβάνει να κάνει τα ψώνια από καταστήματα για λογαριασμό τρίτων.

4. Δοκιμαστής παγωτών (επιστήμονας τροφίμων) – 56.000 δολάρια


5. Εικονικός «κυνηγός κεφαλών» * – Από 250 έως και 10.000 δολάρια ανά «κεφάλι» * Κάποιος επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού που αναλαμβάνει να στελεχώσει κενές θέσεις εργασίας, χωρίς να διαθέτει γραφείο. Αντί να κάνει συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους υποψηφίους για τη θέση, χρησιμοποιεί άλλα μέσα όπως είναι το τηλέφωνο και το ίντερνετ.


6. Παροχή υπηρεσιών κηδειών – Μέσο ετήσιο εισόδημα 79.930 δολάρια


7. «Ακέφαλο» μοντέλο* – Μπορεί να βγάλει από 20 δολάρια έως και πάνω από 1.000 μέσα σε ένα απόγευμα * Κάποιος που διαθέτει μέρη του σώματός του για κοντινή φωτογράφιση φορώντας διάφορα προϊόντα, όπως π.χ. βραχιόλια, σκουλαρίκια, μπλούζες κτλ που χρησιμεύουν σε διάφορους καταλόγους ρούχων, κοσμημάτων, υποδημάτων.


8. Ζωντανό μανεκέν / Ανθρώπινο άγαλμα* – Έως και 100 δολάρια την ώρα * Κάποιος που στέκεται ακίνητος σαν κούκλα μέσα σε βιτρίνες καταστημάτων


9. Σύμβουλος γενετικής * – 55.820 δολάρια ετησίως * Επαγγελματίας στον τομέα της Υγείας κατάλληλα εκπαιδευμένος, ο οποίος βοηθάει τις οικογένειες να καταλάβουν τις γενετικές ανωμαλίες και τους παρέχει υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

10. Διασκεδαστής σε κρουαζιερόπλοια – Από 3.000 – 4.500 δολάρια το μήνα και πληρωμένη διαμονή και εισιτήριο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.