Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του 2ου ΓΕ.Λ. Γρεβενών, Τζιώρα Φρειδερίκη διακρίθηκε στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό « Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ »

αρχείο λήψης

Συγχαίρω θερμά τη μαθήτρια της Γ΄ τάξης του 2ου ΓΕ.Λ. Γρεβενών, Τζιώρα Φρειδερίκη του Μιχαήλ, η οποία διακρίθηκε στον 75ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό « Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ » και θα συμμετάσχει στην 32η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ».


Η εν λόγω διάκριση επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειές της, αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με όραμα, οργάνωση και μεθοδικότητα. Θέλω να της ευχηθώ καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών
MSc Λιάμπας Θωμάς

grevenamedia.gr

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.