Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Με 50 ένσημα πλέον η ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

 

Με 50 ένσημα αντί των 100 που προβλέπει ο σχετικός νόμος θα είναι εφικτή πλέον η χορήγηση ασφαλιστικής κάλυψης στους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. καθώς επίσης και η παράταση ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων Ο.Α.Ε.Ε., Ε.Τ.Α.Α./Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. και Ο.Γ.Α.

Αυτά προβλέπονται σε σχετική εγκύκλιο που αναρτήθηκε την Τετάρτη στην Διαύγεια από το υπουργείο Εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σε αυτή προβλέπεται ακόμα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για ανασφάλιστους και ομογενείς υπερήλικες, στους οποίους η κυβέρνηση  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχε περικόψει τις συντάξεις του ΟΓΑ, ύψους 360  ευρώ το μήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.