Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε την εκπομπή Ένα τραπέζι Γρεβενά…Ένα τραπέζι Ελλάδα.

Δείτε την εκπομπή Ένα τραπέζι Γρεβενά…Ένα τραπέζι Ελλάδα.

Η Chef Ντίνα Νικολάου επισκέπτεται τα Γρεβενά, την πόλη των μανιταριών! Μαζεύει μανιτάρια παρέα με τον Θοδωρή στο Καστράκι και παίρνει πολύτιμες πληροφορίες για τα είδη που συναντάμε στο νομό. Φτιάχνει ένα αλλιώτικο ψωμί με μπύρα και σκόνη από άγρια μανιτάρια και δοκιμάζει μανιτάρια σωτέ από τα χέρια του Γιάννη.

Επισκέπτεται το γοητευτικό Σπήλαιο Γρεβενών,..

τον Άγιο Αθανάσιο, το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας και το πανέμορφο γεφύρι της Πορτίτσας.

Στον συνεταιρισμό γυναικών Αγίου Γεωργίου, παρακολουθεί από κοντά πώς φτιάχνονται τα γλυκά της χαράς «σαλιάρια» και ετοιμάζει ρυζόγαλο με γλυκό του κουταλιού για τις γυναίκες.

Επιστρέφει στην Αθήνα και μας προτείνει:

Πικάντικη κρέμα γιαουρτιού με τόνο και ρίγανη σε τραγανές μπρουσκέτες, παπαρδέλες με μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά & δυόσμο, και λαχταριστή αχλαδοσοκολατόπιτα.

Ένα τραπέζι Γρεβενά…Ένα τραπέζι Ελλάδα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εκπομπή της Κυριακής 22/02/2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.