Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

O Καιρός στα Γρεβενά και στην υπόλoιπη Ελλάδα για σήμερα 28/2/2015 (Βίντεο).

O Καιρός στα Γρεβενά και στην υπόλιπη Ελλάδα για σήμερα 28/2/2015

Ο Καιρός στα Γρεβενά

O Καιρός στα Γρεβενά και στην υπόλιπη Ελλάδα για σήμερα 28/2/2015 (Βίντεο).


Γενική πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και σποραδικές βροχές αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Βελτιωμένος καιρός θα επικρατεί στο νότιο Αιγαίο, όπου θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά, με ένταση έως και 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένιση από το μεσημέρι. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα κεντρικά και νότια τμήματα θα είναι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το βράδυ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.