Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Σοκστο Μαμάτειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Στο εδώλιο για εξύβριση ο ασθενής που είπε σε γιατρό «σας χρειάζεται Χίτλερ και… σαπούνι»

Σοκ στο  Μαμάτειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Στο εδώλιο για εξύβριση ο ασθενής που είπε σε γιατρό «σας χρειάζεται Χίτλερ και… σαπούνι»

Στο εδώλιο για εξύβριση ο ασθενής που είπε σε γιατρό «σας χρειάζεται Χίτλερ και… σαπούνι»Την κατηγορία της απλής εξύβρισης αντιμετωπίζει ο ασθενής, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης επιτέθηκε φραστικά σε γιατρό που εργάζεται στο Μαμάτειο Νοσοκομείο Κοζάνης. 

Μάλιστα τα κίνητρα της επίθεσης ήταν ρατσιστικά καθώς δε δίστασε να εκστομίσει «σας χρειάζεται Χίτλερ και… σαπούνι» εναντίον της Αφροαμερικανής γιατρού Godwin Solace Akpevwe. Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η κα. Akpevwe.

Όλα ξεκίνησαν όταν λόγω φόρτου εργασίας κι άλλων υπό εξέταση περιστατικών, χρειάστηκε να περιμένει στο χώρο αναμονής, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, να διαμαρτυρηθεί έντονα και να υπάρξει ένταση με τη γιατρό.

Εκνευρισμένος από την αναμονή, ο εν λόγω άνδρας, ηλικίας 50 έως 55 ετών, φέρεται να της είπε: «Ξέρω εγώ τις σας χρειάζεται εσάς. Σας χρειάζεται Χίτλερ και… σαπούνι».
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

zougla
 Grevenatime

Η Ωρα των Γρεβενών 

grevena ,βασιλιτσα ,vasilitsa hotels ,βασιλιτσα γρεβενων,γρεβενα ,γρεβενα ξενοδοχεια ,ξενοδοχεια γρεβενα ,γρεβενα διαμονη ,grevena news ,in grevena ,grevena hotels ,hotel grevena ,grevena griechenland

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.