Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης

Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ” πραγματοποίησε την Παρασκευή 20-02-2015 χορευτική παράσταση στην πλατεία Ελευθερίας της Κοζάνης στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης.

Οι στολές των χορευτών (10 άνδρες 8 γυναίκες) και η χορευτική τους ικανότητα , εντυπωσίασαν...

τον κόσμο που από νωρίς είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας ,προκειμένου να παρακολουθήσει τους παραδοσιακούς χορούς των Γρεβενών.

Με τις εκδηλώσεις αυτές ο σύλλογος συμμετέχει στη διάσωση και μετάδοση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ιδιαίτερης πατρίδα μας τα Γρεβενά.

Την παράσταση ακολούθησε το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Γέφυρας Θεσσαλονίκης Μέτρες-Σωζόπολη , καλεσμένοι από τον σύλλογο μας, σε ανταπόδοση της πρόσκλησης που μας είχε γίνει , στο τρίτο διεθνές φεστιβάλ χορού και τραγουδιού που είχε συμμετάσχει ο σύλλογος μας στις 04-09-2009 στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με δυο χορευτικά τμήματα που με Θρακιώτικους παραδοσιακούς χορούς εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις όμορφες φορεσιές και την χορευτική τους ικανότητα.

Μετά το πέρας της χορευτικής παράστασης του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης και πολιτιστικού συλλόγου της Γέφυρας Θεσσαλονίκης, ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα ,στην αίθουσα του χορευτικού του συλλόγου μας Σ .Μπλιούρα 2, με Γρεβενιώτικα και Θρακιώτικα παραδοσιακά τραγούδια, με πολύ κέφι και διάθεση.

Ευχαριστούμε θερμά, τα τυροκομικά ΔΗΜΖΑ Νεοχώρι Γρεβενών, το εστιατόριο ΛΙΤΣΙΟΥ Π.τα ζαχαροπλαστεία ΑΜΟΡΙΝΟ και την βιομηχανία ειδών διατροφής ΠΙΤΕΝΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ ,για την προσφορά προιόντων τους στο γλέντι του συλλόγου.

Την Καθαρά Δευτέρα ο σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης θα προσφέρει Γρεβενιώτικη μανιταρόσουπα, προσφορά του Φώτη Παρασκευαίδη (μανιταροπροιόντα Γρεβενών)τον οποίο ευχαριστούμε πολύ, παραδοσιακή φασουλάδα και νηστίσιμα στον εξωκλήσι του Αγ. Χαραλάμπους στο 2 χιλ της παλιάς Εθνικής οδού Κοζάνης-Γρεβενών και σας περιμένει.
Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”

greveniotis.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.