Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Δείτε το Νέο Hyundai i20 άγριο όσο ποτέ!!!.

Την πιο εντυπωσιακή εκδοχή του μικρού μοντέλου της γκάμας της, αναμένεται να αποκαλύψει στην Ινδία, τον επόμενο μήνα, η κορεατική εταιρεία. 


Πρόκειται το i20 Active, ένα crossover μοντέλο με off-road χαρακτηριστικά. Όπως φαίνεται από τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και φώτα τεχνολογίας LED.

Η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει από την Ινδία, έχοντας κάτω από το καπό τον 1.200άρι βενζινοκινητήρα και τον diesel 1.4 λίτρου. Το πρώτο μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και το δεύτερο με 6άρι. Όσο για το λανσάρισμα στην Ευρώπη, υπολογίζεται το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Λουκάς Παπαλάμπρος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.