Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Τα απίστευτα ΚΑΨΟΝΙΑ που έβαζαν να κάνει οι ΑΛΗΤΕΣ στον Βαγγλεη Γιακουμάκι..... Κρεμάλα στα ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ


Τα απίστευτα ΚΑΨΟΝΙΑ στον Βαγγέλη! “Τον έβαζαν να κάνει…”


Ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, συμφοιτητής του από τη Γαλακτοκομική Σχολή σπάει τη σιωπή του και περιγράφει...
τα καψόνια που έκαναν άλλα παιδιά στον εξαφανισθέντα.

Μιλώντας στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού, ο νεαρός Λοΐζος Λοΐζου, παραδέχεται ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από άλλους σπουδαστές. Συγκεκριμένα, ο Λοΐζου, έκανε λόγο για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν ενοχλούσε με τη συμπεριφορά του κανέναν. «Δυστυχώς όταν κάποιος είναι καλός, προσπαθούν οι άλλοι να εκμεταλλευθούν τη καλοσύνη του και να δείξουν τη δύναμή τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, ο συμφοιτητής του Βαγγέλη αποκαλύπτει ότι ο 20χρονος νεαρός είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του που κατάγονται από την Κρήτη και οι οποίοι όπως σημειώνει τον εξευτέλιζαν.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι οι κρητικοί συμφοιτητές του Βαγγέλη, του έκαναν καψόνια, τον έβαζαν μέσα σε ντουλάπα και του ζητούσαν να κάνει το τζουκ μποξ.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.