Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Αν πιστεύετε στην μετενσάρκωση διαβάστε την παρακάτω ιστορία


Αν πιστεύετε στην μετενσάρκωση διαβάστε την παρακάτω ιστορίαΟ John Pollock και η γυναίκα του Florence μαζί με τα δύο του κορίτσια την 6χρονη, Jacqueline, και την 11χρονη, Joanna, αποτελούσαν πρότυπο οικογένειας με υπέροχη ζωή στην πόλη Hexham, της Αγγλίας.

Αυτό ίσχυε πριν την τραγωδία. Στις 5 Μαΐου του 1957, η Jacqueline με την Joanna και τον φίλο τους Anthony, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο και σκοτώθηκαν, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία.
Ο John και η Florence συντετριμμένοι από το ατύχημα, προσεύχονταν να αποκτήσουν άλλο παιδί και τελικά τα κατάφεραν. Ένα χρόνο αργότερα έφεραν στον κόσμο δίδυμα κορίτσια την Gillian και την Jennifer. Τότε είναι που ξεκινά και το μυστήριο στην οικογένεια Pollocks.

Ενώ, ο John φρόντιζε τα δίδυμα παρατήρησε μια λευκή γραμμή στο μέτωπο της Jennifer, που θύμιζε την ουλή της αποθανούσας Jacqueline. Δεν ήταν, όμως μόνο αυτό, στο πίσω μέρους του γονάτου του το μωρό είχε το ίδιο γενετήσιο σημάδι με την νεκρή αδερφή του.

Τα επόμενα χρόνια τα πράγματα δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε φυσιολογικά στο σπίτι της οικογένειας. Όταν οι δίδυμες ήταν 3 μηνών οι Pollocks μετακόμισαν από το Hexham στο Whitley Bay. Σε ένα ταξίδι τους στην παλιά τους πόλη, όταν τα κορίτσια ήταν τεσσάρων, άρχισαν να ονοματίζουν τα μέρη που αναγνώριζαν, παρά το γεγονός ότι δεν τα ήξεραν και δεν τα είχαν επισκεφτεί ποτέ.

Ο John και η Florence άρχισαν να μπερδεύονται και να ανησυχούν. Γεμάτοι περιέργεια άρχισαν να εμφανίζουν παλιά κρυμμένα παιχνίδια των αποθανόντων τους παιδιών και προς έκπληξή τους οι δίδυμες έλεγαν τα ονόματα των αρκούδων και των κουκλιών. Οι Pollock άρχισαν να πιστεύουν πως τα δίδυμα ήταν οι μετενσάρκωση των νεκρών παιδιών τους.
Άλλο ένα περίεργο περιστατικό έγινε όταν όλη η οικογένεια περπατούσε στο πάρκο και μπροστά σε ένα αυτοκίνητο τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν «Το αυτοκίνητο! Έρχεται να μας πάρει».
Οι παράξενες αναμνήσεις συνεχίστηκαν μέχρι την ηλικία των πέντε, όταν και εξαφανίστηκαν. Από τότε ζουν φυσιολογικά στην Αγγλία.

Το ερώτημα, όμως, παραμένει είναι τα δίδυμα απόδειξη της μετενσάρκωσης;


xorisorianews.gr

Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.