Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε όταν ψωνίζετε αλλαντικά και τυριά στο σούπερ μάρκετ!

alantika

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε όταν ψωνίζετε αλλαντικά και τυριά στο σούπερ μάρκετ!

 

Από τότε ποινικοποίησαν τις κρυφές κάμερες [κακούργημα] δεν μπορείς ένας δημοσιογράφος να αποδείξει τι τρώμε στο τραπέζι μας...Αυτό βολεύει κατά πολύ αυτούς που μας πασάρουν τη σαβούρα που τρώμε σε όλους τομείς εστίασης.


Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα αλλαντικά και τα τυριά των σούπερ μάρκετ.
Επειδή δεν μπορεί να γίνει η χρήση κάμερας μέσα σε σούπερ μάρκετ, πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι για να μάθεις τα μυστικά των τυριών και των αλλαντικών που μας σερβίρουν οι κύριοι μεγαλομπακάληδες.
Κάποτε ένας συνταξιούχος που εργάζονταν σε σούπερ μάρκετ, μου είχε πει μακριά απο τα αλλαντικά και τα τυριά των σούπερ μάρκετ. Φρόντιζα να γίνω "σφουγγάρι" και να απορροφήσω όλες τις πληροφορίες που μου έδινε ο πρώην εργαζόμενος.


 

Παρατηρώντας με προσοχή τον πάγκο των τυριών, διαπιστώνεις τα παρακάτω που σε προβληματίζουν.


1] Αλλαντικά έξω απο το ψυγείο στοιβαγμένα πάνω στο πάγκο.

2] Κίτρινα τυριά μια απο τα ίδια με το παραπάνω.

3] Βρωμιά στο δάπεδο που πατούν οι εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ.

4] Πιάνουν με τα γάντια διάφορα πράγματα και μετά πιάνουν τα τυριά.

5] Καθαρίζουν με βιτέξ τα μηχανήματα κοπής, και τρέχουν σαπουνάδες. Μετά τα σκουπίζουν με το βιτέξ ή με χαρτί κουζίνας χωρίς να πέσει νερό.

 

vatolakkiotis

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.