Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Δείτε σε βίντεο ένα μοναδικό κόλπο για να μην σας λυθούν ποτέ τα κορδόνια

 Δείτε σε βίντεο ένα μοναδικό κόλπο για να μην σας λυθούν ποτέ τα κορδόνια

Πόσες φορές έχετε αναγκαστεί να σταματήσει είτε στην άκρη του δρόμου, είτε τον διάδρομο για να δέσετε τα κορδόνια σας; Και αυτό συμβαίνει με έναν μαγικό τρόπο είτε τα έχετε δέσει όσο πιο σφιχτά μπορείτε, είτε τα έχετε δέσει με κεκτημένη ταχύτητα.


Το να μεταβάλλεται η ταχύτητα και γενικότερα ο ρυθμός του δρομέα, δεν είναι επιθυμητό, καθώς στην καλύτερη περίπτωση μπορεί η προπόνησης να μην έχει τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ στη χειρότερη να χαθεί ένα ρεκόρ ή μία από τις τρεις πρώτες θέσεις σε έναν αγώνα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα αθλητικά παπούτσια έχουν δύο πολύ κοντινές τρύπες για το κορδόνι στο σημείο τα δένουμε. Μάλιστα, οι περισσότεροι αφήνουν κενή τη μία τρύπα, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν σε τι χρειάζεται.

Δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς μπορεί να γίνει «γόρδιος δεσμός» ο κόμπος στο παπούτσι σας και να μην κινδυνέψετε ποτέ να σας λυθούν τα κορδόνια.Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.