Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Είσαι γονιός; Πρέπει να δεις αυτό το βίντεο

Είσαι γονιός; Πρέπει να δεις αυτό το βίντεο

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις σας στις ζωές των παιδιών σας; Πώς φαντάζουν στα μάτια τους; Για τα παιδιά, είμαστε πρότυπα.

Για τα δικά σας παιδιά, είστε το μεγαλύτερο πρότυπο. Θα δουν, θα σας παρακολουθήσουν, θα σας μιμηθούν.

Η NAPCAN, μία οργάνωση που ασχολείται με την παιδική κακοποίηση προσπαθώντας να ενημερώσει σχετικά με το θέμα και να την αποτρέψει, γύρισε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο παιδιά αντιγράφουν τις χειρότερες συνήθειες των γονιών τους. Είναι παιδιά που φωνάζουν, που βρίζουν, που καπνίζουν, που πετούν σκουπίδια παντού, που γίνονται ρατσιστές. Είναι οι μικρογραφίες των γονιών τους.

Με το μήνυμα «Τα παιδιά κάνουν τα όσα βλέπουν» λέει στους γονείς πως αν θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και να προστατεύσουν το μέλλον, θα πρέπει να αλλάξουν πρώτα τον εαυτό τους.

Ας προσέξουμε λοιπόν τα όσα κάνουμε, για να μην κάνουν τα παιδιά μας αύριο τα όσα βλέπουν.ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.