Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Έκθεση βελτιωμένων αυτοκίνητων στα Γρεβενά

Έκθεση βελτιωμένων αυτοκίνητων και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αυτοκινητιστικού Ομιλου Γρεβενών


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Γρεβενών διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά την Μεγαλύτερη έκθεση βελτιωμένου αυτοκίνητου στην Δυτική Μακεδονία καθώς και την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 10:30 π.μ η ώρα στο Parking του Δήμου Γρεβενών (Δίπλα στο πρώτο Δημοτικό).

Θα πραγματοποιηθεί έκθεση βελτιωμένων αυτοκίνητων.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λοταρία με πλούσια δώρα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα, άπλα αναμένετε να είναι η Καλύτερη έκθεση που διοργάνωσε πότε ο Σύλλογος μας!!!

Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.