Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση προς κάθε συνάδελφο Καταστηματάρχη Εστίασης και Διασκέδασης


 Ενημέρωση προς κάθε συνάδελφο Καταστηματάρχη Εστίασης και Διασκέδασης


Μετά από καταγγελίες για απαράδεκτες ενέργειες εταιρειών Πνευματικών Δικαιωμάτων προς το Προεδρείο της Ένωσης, κοινοποιούμε Ότι :

Εάν αντιπρόσωπος της Α.Ε.Π.Ι. ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας βρεθεί στο κατάστημα μας να ηχογραφεί την μουσική μας ή οτιδήποτε παρεμφερές ειδοποιείστε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα για να εφαρμοστεί η Αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους για διάπραξη ποινικών αδικημάτων
Συνάδελφοι επίσης δέχθηκαν έμμεσες απειλές , ότι εάν έχουν τηλεόραση στο κατάστημα τους ανεξάρτητα αν παίζει ή όχι (δηλαδή μόνο ότι υπάρχει ) θα πληρώσουν Πνευματικά δικαιώματα. Μάλιστα η σύσταση του αντιπροσώπου ήταν να βγάλει ακόμη και την τηλεόραση από το κατάστημα
Καταγγελίες Συναδέλφων, συνεχίζονται από Ηγουμενίτσα – Χρυσούπολη Καβάλας – Φλώρινα – Κοζάνη για απίστευτες και απαράδεκτες ενέργειες μέχρι και για κατάσχεση της τηλεόρασης ή ότι θα ελέγχετε κάθε μέρα ο Συνάδελφος εάν δεν πληρώνει Α.Ε.Π.Ι. κτλ.
Υπενθυμίζουμε ότι η Α.Ε.Π.Ι. δεν είναι ελεγκτικό όργανο αλλά απλά μία Α.Ε. Ιδιωτική Εταιρεία (εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών Ιούνιος 2013 με Αρ. Πρωτ. 18509)
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι μόνο με την σύμπραξη ένστολου αστυνομικού κατά το άρθρο 64 του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων 2121 /1993, δύναται η Α.Ε.Π.Ι. να ελέγχει την μουσική μας.
Συνάδελφε εμείς ως Ένωση και ειδικά εγώ ως Πρόεδρος για 14 χρόνια αντιμετωπίζω τα Πνευματικά Δικαιώματα σε δεκάδες πόλεις. Σου δηλώνω ότι κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα μέσα στο κατάστημα μας να μας εκβιάζει ή να μας απειλεί άμεσα ή έμμεσα.
Έχουμε δικαιώματα και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας ας αντιδράσουμε. ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Ζητείστε οποιαδήποτε στήριξη ή ενημέρωση επιθυμείτε. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ΠΟΛΛΑ.

Ευχαριστούμε Δημόσια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ηλεκτρονικά και όλα τα άλλα, που η προφορά τους είναι σημαντική προβάλλοντας τα προβλήματα μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ


Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.