Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Επιστολή με την υπογραφή του Β. Γιακουμάκη για τις κακές συνθήκες στη Γαλακτοκομική Σχολή


Επιστολή με την υπογραφή του Β. Γιακουμάκη για τις κακές συνθήκες στη Γαλακτοκομική Σχολή


Επιστολή διαμαρτυρίας την οποία είχε υπογράψει και ο εκλιπών, Βαγγέλης Γιακουμάκης για τις άθλιες συνθήκες στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων είχε καταθέσει τον περασμένο Νοέμβριο στη Βουλή η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.


Ειδικότερα, στις 27 Νοεμβρίου του 2014, η κα. Ασημακοπούλου κατέθεσε στη Βουλή ως αναφορά επιστολή διαμαρτυρίας φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής, με την οποία ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Καρασμάνης ενημερωνόταν για τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη Σχολή. Την επιστολή υπέγραφαν οι «απεγνωσμένοι φοιτητές της Γαλακτοκομικής 2014-2015» ανάμεσά τους και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η επιστολή αναφερόταν στις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν και φοιτούσαν οι μαθητές της Γαλακτοκομικής, δεν γινόταν ωστόσο αναφορά σε κρούσματα bullying ή εκφοβισμού.
Σκέψεις να μετονομαστεί η σχολή

Στο μεταξύ, ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha εξέφρασε την πρόθεσή του η Γαλακτοκομική Σχολή να αλλάξει ονομασία και η καινούργια να συνδέεται με το όνομα του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις όχθες της Παμβώτιδας στα Ιωάννινα.

epirusgate
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.