Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Έρχεται κατάστημα Jumbo στην Κοζάνη!!. Ποιο θα είναι το καθεστώς λειτουργίας του

Έρχεται κατάστημα Jumbo στην Κοζάνη!!. Ποιο θα είναι το καθεστώς λειτουργίας του


Σε λίγες μέρες καθώς φαίνεται, θα ανοίξει τις πόρτες του το «Happy Market JUMBO» στην Κοζάνη, όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το kozaniLife.gr τις προηγούμενες μέρες.


Έπειτα από τα ερωτήματα που προέκυψαν με την αναγγελία ότι θα ανοίξει JUMBO στην Κοζάνη, το kozaniLife.gr, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, θέλοντας να αποσαφηνίσει το καθεστώς με το οποίο θα λειτουργεί το νέο κατάστημα “Happy Market JUMBO”.

Πρόκειται λοιπόν για μία εταιρεία η οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων JUMBO για το Ν. Κοζάνης και οι τιμές θα είναι εφάμιλλες των εταιρικών καταστημάτων.

Μία εταιρεία η οποία θα διαθέτει 7.000 - 8.000 κωδικούς προϊόντων, ακουμπώντας τους 12.000 κωδικούς με τα εποχικά είδη. Το 70% τουλάχιστον των προϊόντων της εταιρείας «Happy market JUMBO», θα είναι της εταιρείας JUMBO και το υπόλοιπο με άλλα επώνυμα προϊόντα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα εταιρικά καταστήματα JUMBO.

Όσο αφορά τις θέσεις εργασίας, έπειτα από αξιολόγηση εκατοντάδων βιογραφικών η οποία διενεργήθηκε από εταιρεία αξιολόγησης προσωπικού, το προσωπικό έχει ήδη επιλεγεί και ήδη βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και εκπαίδευσης.

Ο αριθμός προσωπικού που θα εργαστεί στην εταιρία, ανέρχεται στους δέκα εργαζόμενους – συμπολίτες μας.

Α.Ζ για το kozaniLife.gr
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.