Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Γιατί οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους είναι ήρεμοι πριν από τον αποκεφαλισμό;


Γιατί οι όμηροι του Ισλαμικού Κράτους είναι ήρεμοι πριν από τον αποκεφαλισμό;


 Γιατί τα θύματα του Ισλαμικού Κράτους φαίνονται τόσο ήρεμα πριν από τον αποκεφαλισμό τους; Πώς είναι δυνατόν οι όμηροι των τζιχαντιστών να στέκονται μπροστά από την κάμερα και υπό την απειλή του μαχαιριού να δέχονται να αναπαραγάγουν την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους; Μήπως τελικά τα βίντεο φρίκης δεν είναι αληθινά. 

Ή μήπως οι όμηροι συμβιβάζονται ελπίζοντας σε έναν πιο «ανθρώπινο» θάνατο;

 Κι όμως, οι αποκεφαλισμοί είναι πέρα για πέρα αληθινοί και καμία απολύτως συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε ομήρους και τζιχαντιστές. «Απλώς» τα θύματα έχουν υποβληθεί σε πολλούς εικονικούς αποκεφαλισμούς, με αποτέλεσμα να πιστεύουν εκείνους που προσπαθούν να τους πείσουν ότι δεν έχει έρθει η ώρα τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της οργάνωσης.

 Αυτά υποστηρίζει τουλάχιστον πρώην μέλος του Ισλαμικού Κράτους σε συνέντευξή του στο Sky News. Μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο από την Τουρκία, ο πρώην τζιχαντιστής, ο οποίος αναφέρεται ως «Σαλέχ», αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έπαιξε πολλές φορές τον ρόλο του «καθησυχαστή», διαβεβαιώνοντας τους ομήρους ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο. Στο μεταξύ ο σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας του IISCA sec group Αλέξανδρος Νίκλαν μιλώντας με ξένο στέλεχος των Ε.Δ. που έκανε 2 θητείες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής μας είπε: «Τα θύματα είναι ήρεμα γιατί οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν δυο μεθόδους. 

Η πρώτη, όπως υποπτευόμαστε, είναι η χρήση βαρβιτουρικών που μειώνουν τις αντιδράσεις και ζαλίζουν τον αιχμάλωτο τους, καθιστώντας τον ανίκανο να αντιδράσει. 

Η δεύτερη είναι μια ισχυρή αφαίμαξη. Όλοι γνωρίζουμε πώς μια μεγάλη απώλεια αίματος μπορεί να οδηγήσει σταδιακά από ζαλάδα και ατονία μέχρι και σε ολική απώλεια σωματικών λειτουργιών. Αυτό τους χρησιμεύει γιατί δεν μοιάζουν έτσι και σαν απογυμνωμένοι από θέληση, κάτι που τους βοηθάει να τους υποβάλουν και σε εκφορά δηλώσεων,κάτι που δεν θα ήταν δυνατόν με την χρήση φαρμάκων. Το ανθρώπινο σώμα διατηρεί περίπου 4 λιτρα αίματος εντός του.. 

Αν αφαιμαχθεί το ένα, τότε ο άνθρωπος είναι φοβερά αδύναμος να αντιδράσει και σίγουρα δεν μπορεί να αντισταθεί ακόμα και αν η ζωή του απειλείται.»
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.