Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Η δικαίωση του Βαρουφάκη: γερμανική σατιρική εκπομπή παραδέχτηκε ότι "πείραξε" το video με το... δάχτυλο στη Γερμανία


Η δικαίωση του Βαρουφάκη: γερμανική σατιρική εκπομπή παραδέχτηκε ότι "πείραξε" το video με το... δάχτυλο στη Γερμανία 

Είναι αναμφίβολα η δικαίωση του Γιάνη Βαρουφάκη στη διαμάχη του με τους Γερμανούς. Μια διαμάχη που αποδεικνύεται περίτρανα πια πως δημιουργήθηκε (αυτή όχι οι προηγούμενες) από ένα κακόγουστο "αστείο" μιας σατιρικής εκπομπής, που μόνταρε video με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και τον έδειχνε να κάνει άσεμνη χειρονομία και να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στη Γερμανία.


Ήδη μέσω twitter, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναρωτιέται, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή του ARD, Γκίντερ Γιάχουκ, αν υπάρχει καμία συγγνώμη στον ορίζοντα γιατί χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο video για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή!

Το video προκάλεσε σάλο όταν πριν από μερικές μέρες προβλήθηκε στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάχουκ στο κανάλι ARD, με καλεσμένο τον Γιάνη Βαρουφάκη. Έδειχνε τον υπουργό Οικονομικών το 2013, σε εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ, να λέει ότι η Ελλάδα έπρεπε να ανακοινώσει πως χρεοκοπεί τον Ιούνιο του 2012 και να «δείξει το δάχτυλο στη Γερμανία και να της πει αντιμετώπισε τώρα το πρόβλημα». Και τη στιγμή που το έλεγε αυτό, έκανε και τη γνωστή, άσεμνη, χειρονομία.

Μόλις προβλήθηκε το video, ο Γιάνης Βαρουφάκης αμέσως τόνισε πως έχει μονταριστεί και ότι εκείνος ποτέ δεν έκανε την άσεμνη αυτή χειρονομία.
Ο γερμανικός Τύπος δεν πίστεψε τον Έλληνα υπουργό και εξαπέλυσε εναντίον του επιθέσεις.

Την Τετάρτη, όμως, οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής του καναλιού ZDF, Neο Magazin Royale (σ.σ. της εκπομπής που έφτιαξε και το video clip V for Varoufakis), παραδέχτηκαν ότι το video που δείχνει τον Έλληνα υπουργό να υψώνει το δάχτυλο στη Γερμανία, το έφτιαξαν εκείνοι και ο Γιάνης Βαρουφάκης ουδέποτε έκανε τη χειρονομία!

Όπως μάλιστα περιγράφουν, ήθελαν πλάνα από τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας αλλά δεν έβρισκαν. Μια από τους συντελεστές της εκπομπής κατάγεται από την Κροατία, έχει φίλους στο Ζάγκρεμπ και κατάφερε να βρει πλάνα από την ομιλία Βαρουφάκη. Μετά, χρησιμοποίησαν τον σωσία του, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο βιντεο κλιπ που έφτιαξαν για τον Έλληνα υπουργό, και κάπως έτσι παραποίησαν την εικόνα!

Στόχος τους, υποστήριξαν, δεν ήταν να παγιδεύσουν τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά τον παρουσιαστή του ARD και να τονίσουν πως οι Γερμανοί οργίζονται και επιτίθενται με πάθος σε όσους πιστεύουν ότι βάλλουν κατά της Γερμανίας.

ΟΛΟ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠΓράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.