Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

O Καιρός στα Γρεβενά για σήμερα Τετάρτη. Θα παγώσει και πάλι η Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας

Ο Καιρός στα Γρεβενά

Γενική πρόγνωση καιρού
Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία δείχνουν πως από την ερχόμενη Παρασκευή και κυρίως μέσα στο...

ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πως θα παγώσει όλη σχεδόν η Ελλάδα, καθώς ψύχος από τη Σιβηρία θα κατέβει μέχρι και τη χώρα μας.


Η θερμοκρασία από την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πέσει αισθητά ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ενώ τις μεσημεριανές ώρες το Σαββατοκύριακο, στη Μακεδονία ακόμα και σε πεδινά τμήματα δεν θα ξεπεράσει τους 4-5 βαθμούς Κελσίου.


Είναι όπως όλα δείχνουν, η τελευταία ψυχρή εισβολή με χιόνια που θα χτυπήσει τη χώρα μας, καθώς από τις 10 Μαρτίου και μετά, η Άνοιξη θα δηλώσει παρόν, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά και τον καιρό να βελτιώνεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.