Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ο Καιρός στα Γρεβενά για σήμερα Παρασκευή

Ο Καιρός στα Γρεβενά

Γενική πρόγνωση καιρούΚακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Παρασκευή 6 Μαρτίου, με τα εντονότερα φαινόμενα να σημειώνονται στη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 13 και τοπικά 15 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από τα δυτικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.