Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/3/2015

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/3/2015


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις και να ξεφύγεις από τα πολλές εντάσεις και ίσως τώρα βιώσεις κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Η πίεση που νιώθεις από τα συναισθήματά σου είναι τόσο πολύ έντονη που ίσως να μην μπορείς να τα κοντρολάρεις. Αν θέλεις να κλάψεις, κλάψε, αν θέλεις να εκφραστείς καν' το και μην φοβηθείς ότι θα σε παρεξηγήσουν.
Ερωτικά: Θέλεις περισσότερα χάδια και τρυφερότητα αλλά πιθανόν ο εγωισμός σου να μην σε αφήνει να τα ζητήσεις γιατί αν δεν στα δώσει το άλλο άτομο εσύ πώς να σταθείς απέναντί του; Μην ντρέπεσαι και ζήτα ό, τι έχεις ανάγκη.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά θέματα γιατί έχεις ξεκινήσει κάτι καινούργιο ή προσπαθείς να ανανεώσεις κάποιες παλιές σου δουλειές και δεν είναι όλα ρόδινα αλλά μέσα από την πίεση και την τσίτα θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι με άτομα της οικογένειας σου ή με φίλους που τους βλέπεις με αυτό τον τρόπο και νιώθεις άνετα. Παρότι υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο στην ζωή σου αυτή την στιγμή, εσύ προσπαθείς να το κρύψεις γιατί δεν σου αρέσει να αναστατώνεις τη ζωή σου χωρίς λόγο, χωρίς να σημαίνει ότι ακυρώνεις τις πληροφορίες που παίρνεις κάτω από το τραπέζι.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη για ένα Κριό σε κάνει να νιώθεις ότι θέλεις να τα διαλύσεις όλα και να αφήσεις την πολύ ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή σου στην άκρη. Αλλά η εσωτερική σου ασφάλεια δεν ακούει τις σειρήνες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να προστατέψεις όλα αυτά που έχεις αγωνιστεί να κατακτήσεις και δε θα διστάσεις να αφήσεις ακόμα και μια σταθερή δουλειά για να κυνηγήσεις το όνειρο. Για αυτό όσο μπορείς κρατάς τα προσχήματα και δεν επηρεάζεσαι από αυτά που λένε κάποια άτομα που κινούνται ανταγωνιστικά δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εκφράζεσαι κάπως περιορισμένα και ίσως να έχεις και ντροπή ή συστολή απέναντι σε ορισμένα άτομα γιατί σε σύγκριση με σένα φαίνονται πολύ δυνατά ή ακόμα και απόμακρα, κυρίως κάποια που έχουν εξουσία ή κατέχουν ισχυρές θέσεις στην κοινωνία.
Ερωτικά: Η επιρροή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω είναι τόσο δυνατή που μερικές φορές σε βάζει σε προβληματισμό γιατί μπορεί να χάνεις και εκείνο το ελεύθερο σου επικοινωνιακό στυλ. Με τον Υδροχόο είναι πιο εύκολα αλλά χωρίς να είναι και αυτό απόλυτο. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς νιώθεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να σε έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σου γιατί θέλεις να προνοήσεις. Για αυτό κάνεις πλάνα με ποιο τρόπο θα βρεθείς σε μια προνομιούχα κατάσταση. Ένα οικογενειακό ακίνητο πιθανόν να σε απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις αναλάβει ευθύνες που όμως τις θεωρείς εύκολες για εσένα γιατί δεν κάνεις κάτι που θα είναι τελείως διαφορετικό. Αναμνήσεις, αντικείμενα από το παρελθόν και οικογενειακά κειμήλια θα σε αναστατώσουν για λίγο γιατί θα έρθεις σε επαφή με τις μνήμες σου.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να βρεθείς με ένα άτομο που σου προκαλεί οικεία συναισθήματα. Αλλιώς αν δεν το νιώσεις αυτό μπορεί να μην βγεις καθόλου έξω, ούτε με την παρέα σου αλλά ούτε ακόμα και με το ταίρι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να έχεις κοντά σου άτομα που σε καταλαβαίνουν και θέλουν να σε καλύψουν γι' αυτό κάνεις κάποιες αρχηγικές εμφανίσεις για να δείξεις τελικά ότι δεν μπορεί κανένας να σε παρακάμπτει τουλάχιστον στα δικά σου τα λημέρια.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η προσωπική σου αναζήτηση σε θέματα μεταφυσικά ή πνευματικά μπορεί να γίνει κατόπιν αφορμής από ένα συγκεκριμένο γεγονός οικογενειακό ή από μια ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι. Μην αφήνεις όμως να σε πάρουν από κάτω σκέψεις που δεν έχουν τελικά αξία.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως μπορεί να ζητάει από εσένα αποκατάσταση και εσύ να μην νιώθεις έτοιμος/η ή να μην θεωρείς βαθιά μέσα σου ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις πώς να το πεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να κάνεις βαθιές ανασκαφές ακόμα και σε πράγματα που δεν εμφανίζονται εύκολα στο προσκήνιο και να ξέρεις ότι θα μάθεις πολλά από εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα εύκολα με το ένστικτό σου και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Η προστασία που θέλεις να περιβάλλει τα δικά σου άτομα θα είναι βάλσαμο για την δική σου επίσης προσωπική κατάσταση γιατί έτσι νιώθεις εξασφάλιση και δικαίωση.
Ερωτικά: Η κατεύθυνση μια σχέσης που δεν έχει καλά-καλά αρχίσει μπορεί από μόνη της να πηγαίνει στο να συζήσεις, αλλά έχεις και κάποιες εσωτερικές αναστολές ή πατάς πόδι στις τρέλες του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Με τον Κριό υπάρχει μεγάλη έλξη αλλά οι αντιθέσεις που σας χωρίζουν είναι μεγαλύτερες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν δίνεις μεγάλη σημασία στο πως θα ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά στο πως θα την βάλεις να λειτουργήσει πρακτικά. Στην προκειμένη φάση, όχι ότι δεν σε νοιάζει το οικονομικό αλλά θέλεις περισσότερο να αποκαταστήσεις την φήμη σου μέσα από τις τεχνικές σου και μετά να κερδίσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια πολύ παρορμητική φάση που όλα αλλάζουν και όλα διαφοροποιούνται. Το καλό είναι ότι κινείσαι με στόχο να τροποποιήσεις ακόμα και την καθημερινότητά σου και επειδή δεν σου αρέσει να πλήττεις μάλλον δεν θα σε πειράξει.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο δεν είναι εύκολη και κυρίως αν αρχίζει και γκρινιάζει και σου κόβει εκείνη την λάμψη και την άνεση που έχεις. Αλλά τουλάχιστον σε κάνει να μην πλήττεις και να μην παραμένεις στα ίδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζεις για την αλλαγή και θα την πετύχεις αφού θα καταφέρεις να έχεις καλές επαφές με άτομα που άλλες φορές δεν μπορούσες καν να μιλήσεις μαζί τους. Αν πιστεύεις ότι κάποιοι δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν σε βρίσκουν σε ετοιμότητα και σε σαμποτάρουν, πιθανόν να σε θυμώνει και να σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου αλλά λόγω της διπλωματίας σου δεν το δείχνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις στην δύναμή σου και τίποτε δεν μπορεί να σε πτοήσει, κυρίως κάποια άτομα που μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν σκέφτονται θετικά για σένα. Πιθανόν να είναι στο μυαλό σου και να μην είναι τόσο σοβαρό όσο σου φαίνεται. Πρώτα να διαπιστώσεις αν τελικά είναι αλήθεια όλο αυτό και μετά να καταλήξεις πως θα συμπεριφερθείς.
Ερωτικά: Όταν σκέφτεσαι ένα Λιοντάρι μερικές φορές νιώθεις ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ κοντινό σου άτομο. Ο λόγος είναι ότι σου βγάζει κάτι οικείο και πολύ τρυφερό. Με τον Καρκίνο έχεις την ανάγκη να είσαι κοντά και ας σε παιδεύει λίγο με τις εκρήξεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστέκεσαι σε κάποιες αλλαγές γιατί ξέρεις ότι αν τις κάνεις, κινδυνεύεις να χάσεις την σταθερότητά σου και πιθανότατα δε θέλεις να ρισκάρεις αλλά αν σε αναγκάσουν οι περιστάσεις θα υποχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κρατάς κάποιες επιφυλάξεις και μπορεί να μην είσαι τόσο άνετος/η. Αντίθετα θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος/η και να βουτήξεις μέσα στα δικά σου συναισθήματα. Το παράδοξο είναι ότι εκεί που αναζητάς την ελευθερία σου, ψάχνεις κιόλας να βρεις ένα τελείως οικογενειακό περιβάλλον. Όλο το μυστικό θα είναι ο συνδυασμός.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ιχθύ είναι αρκετά ευάλωτη και μπορεί και να λυπάσαι για κάποιες συμπεριφορές σου. Οπότε θα βρεθείς να παλαντζάρεις με τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου που πιθανόν να είναι μελαγχολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκες που πιθανόν να τις «κουκουλώνεις» γιατί σου αρέσει να βλέπεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αντιδράς με ένα τρόπο αρκετά παραδοσιακό και δεν δέχεσαι να κάνεις κάποια βήματα τα οποία θα σε απεγκλωβίσουν από πολλές τύψεις και ενοχές. Πιθανόν τελικά να το κάνεις αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος/η ψυχολογικά.
Ερωτικά: Ο Τοξότης δεν είναι εύκολο να μπει στην ζωή σου αλλά όταν γίνει και σε πιάσει η δαγκάνα του έρωτα μετά δεν θα είναι εύκολο να βγεις από αυτή την κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις για να έχεις επιτυχία μαζί του είναι να μην προσπαθείς να τον/την αλλάξεις γιατί εκεί θα είναι η μεγάλη σας κόντρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να πας κόντρα σε άτομα που κατά τη γνώμη σου είναι πολύ δυνατά και τα σέβεσαι, αλλά μπορεί να μην σε κάνουν να νιώθεις και πολύ καλά ίσως γιατί νιώθεις ανεπάρκεια από τα προσόντα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Μπλέκεσαι σε συναισθηματικές καταστάσεις που μπορεί να αφορούν και μπερδέματα φίλων σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί το καθήκον σε ζητάει. Αν έχεις ζωάκι που πρέπει να φροντίσεις θα ασχοληθείς πολύ μαζί του ίσως γιατί νιώθεις τύψεις για τις προηγούμενες ημέρες.
Ερωτικά: Αμφισβητείς μερικές φορές λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του Λιονταριού αν τελικά σε αγαπάει ή όχι. Μάλλον θα κρύψετε και οι δυο τα συναισθήματά σας γιατί κάπου νιώθετε ότι σας εκθέτουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φροντίδα που χρειάζεται να δείξεις σε κάποια άτομα που είναι μαζί σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το χάσμα στην επικοινωνία που πιθανόν να υπάρχει.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Παρόλο που έχεις ξεφύγει αρκετά από την πολύ προστατευτική σου στάση απέναντι σε συγγενείς και φίλους, ανησυχείς και ίσως να το παρακάνεις. Άσε τους άλλους στην αυτονομία τους γιατί μπορεί να χάνεις την ενέργεια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Ερωτικά: Είναι σημαντική η σχέση σου με τον Παρθένο αλλά υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια μεταξύ σας η οποία με τίποτε δεν σας εξασφαλίζει την σταθερότητα της σχέσης. Καλύτερα να τα λέτε όλα χωρίς να υποχρεώνει ο ένας τον άλλον να δίνει όρκους πίστης και αιωνιότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι προσπαθείς να κάνεις, χωρίς όμως να είσαι ανεξάρτητος/η, για αυτό νιώθεις ότι αν δεν κινηθούν κάποια άλλα άτομα για να σε βοηθήσουν τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Καλύτερα να καλλιεργήσεις στο μυαλό σου ότι μπορείς και από μόνος/η σου, αρκεί να το θέλεις.
astrology.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.