Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Πτώμα άνδρα βρέθηκε στα Γιάννενα. Μάλλον είναι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Πτώμα άνδρα βρέθηκε στα Γιάννενα. Μάλλον είναι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στα Γιάννενα, στη λίμνη Παμβώτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αναλυτικότερα, στις 7.40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από ζευγάρι κατοίκων των Ιωαννίνων που ενημέρωσε ότι έχει βρει πτώμα σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχόλη Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε ο νεαρός.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε βγει για βόλτα, δεν ήταν σίγουρο αρχικά ότι επρόκειτο για πτώμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πτώμα σε προχωρημένη σήψη, ενώ στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα προσομοιάζει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ έχουν κληθεί συγγενείς για αναγνώριση.
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.