Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τα Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις βάλει μέσα σου κάποια όρια τα οποία σε εμποδίζουν να έχεις συναισθηματικές αναμνήσεις. Κάποιες φοβίες που μπορεί να σου βγουν στην επιφάνεια για την ζωή και προς τα πού πηγαίνεις. θα σε σπρώξουν να ασχοληθείς με την ψυχολογία ή με την μεταφυσική.
Ερωτικά: Ίσως ένα είδος καχυποψίας σε εμποδίζει να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί. Αν νιώθεις περίεργα και κάπως απομονώνεσαι καλύτερα να μην μπαίνεις μέσα σε πολύ σκοτεινά συναισθήματα για τον άλλον/η γιατί θα χαθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τα φόντα να κάνεις πολλά πράγματα γιατί ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σου και χωρίς να το καταλάβεις θα μπεις σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Η σχέση σου με τα άλλα άτομα που είναι γύρω σου μπορεί να είναι κάπως επιφυλακτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είσαι όσο μπορείς κοντά σε κάποια άτομα τα οποία σου προσφέρουν μια σιγουριά αλλά ίσως με όρους. Ακόμα και φίλους σου μπορεί να βλέπεις ότι σε καταπιέζουν για κάποια πράγματα χωρίς να σημαίνει ότι και εσύ δεν έχεις εξάρτηση.
Ερωτικά: Η διαδικασία με τον Σκορπιό μερικές φορές είναι πολύ έντονη και σε βάζει να κολυμπήσεις σε βαθιά νερά γιατί μεταξύ σας βγαίνει ένα πάθος που τις πιο πολλές φορές σας συγκλονίζει και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Ανάμεσά σας παίζονται πολλά παιχνίδια και κυρίως αυτό της αλληλεξάρτησης. Με τον Κριό όλα προς το παρόν δείχνουν να σταματάνε και να μην κινούνται αλλά ο πόθος καίει την καρδιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνει ένα ανικανοποίητο κομμάτι που δεν είναι τόσο εύκολο να κοντρολάρεις γιατί μερικές φορές πιστεύεις ότι μπορεί να σε έχουν ρίξει κάποια άτομα κι αυτό σε θυμώνει αλλά το κρύβεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βουτάς πλέον στα βαθιά και αυτό σε προβληματίζει γιατί δεν θέλεις να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ξεχωριστό. Όσο πάντως δεν μιλάς τόσο καλύτερα παρατηρείς και αυτό είναι που ίσως να σε βοηθήσει, αρκεί να μην φοβάσαι ακόμα και τη σιωπή.
Ερωτικά: Με τον Ταύρο, τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ σε ξεπερνάει το συναίσθημα και δεν είναι εύκολο να είσαι πολύ κοντά του γιατί άλλες οι απαιτήσεις οι δικές σου και άλλες οι δικές του. Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι και πολύ εύκολο να γίνει κάτι γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως βρίσκεσαι σε απόσταση από όλους τους συνεργάτες σου γιατί δεν είναι εύκολο να διατυπώσεις κάποιες δικές σου προσωπικές θεωρίες, εφόσον όλοι σου ζητάνε να πράξεις πρώτα και μετά να διαπιστώσεις το σωστό και το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βλέπεις ότι μπορεί να ευεργετηθείς σήμερα από κάποια άτομα, τα οποία με τον δικό τους τρόπο σου είναι πολύ κοντά σου. Η διορατικότητα που μπορεί να έχεις σήμερα για θέματα ενός παιδιού θα σε βοηθήσει να διεισδύσεις ακόμα και σε πιο μεγάλα προβλήματα και να βρεις λύσεις. Πάντως μπορεί να σε απασχολήσουν επίσης θέματα κληρονομιάς και ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση να πρέπει να ξεκαθαρίσεις ρούχα ή αντικείμενα.
Ερωτικά: Κρατάς μέσα σου μια αμυντική στάση η οποία όμως φαίνεται παθητική. Επειδή μπορεί να υπάρχει ένας μοιραίος Σκορπιός στην ζωή σου, πιθανόν να επηρεάζει την συναισθηματική σου κατάσταση και να είσαι αρκετά ευσυγκίνητος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια αγωνία για το θα γίνει στο μέλλον και με το μυαλό σου βάζεις κάποιες εικόνες που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες. Βλέπεις όμως ότι όλα είναι ένα παιχνίδι εξουσίας και αγώνα του πόσο μπορείς να κοντρολάρεις τους άλλους και κυρίως να κερδίσεις από εκεί. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα ξεπεράσεις τους φόβους σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ένα κομμάτι σου είναι αρκετά πίσω γιατί οι σκέψεις σου δε βοηθούν και μάλλον σε κρατάνε σε ένα επίπεδο παρωχημένο. Επειδή σε γενικές γραμμές έχεις μια δόση αυταρχισμού και απολυτότητας, θα κολλήσεις σε θέματα που δε σε πάνε καθόλου μπροστά.
Ερωτικά: Ξαναδοκιμάζεις την σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί βλέπεις ότι σου ξυπνούν τις αισθήσεις που αρκετές φορές τις ξεχνάς γιατί ίσως φοβάσαι ότι αν είσαι συνέχεια σε μια τέτοια σχέση θα εξαρτηθείς από άλλες καταστάσεις που θα σε πάνε για λίγο πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γίνεις οικονόμος/α αλλά και να αξιοποιήσεις κάποιες πηγές που μπορεί να τις έχεις εδώ και καιρό και να τις είχες αφήσει ανεκμετάλλευτες. Το σίγουρο είναι ότι θα εξοικονομήσεις χρήματα, ίσως όχι με τον τρόπο που ξέρεις, αλλά τουλάχιστον θα κερδίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα πρέπει να βρεθείς με συγγενικά άτομα και ίσως να τους χρησιμεύσεις και να τους βοηθήσεις να βγάλουν μια άκρη με κάποια συμβόλαια και άλλες προσωπικές πληροφορίες που θέλουν. Αν πάντως οργανώνεις ένα ταξίδι, καλό είναι να μην δεις μόνο το πρακτικό κομμάτι και αν με συμφέρει ή όχι, αλλά να περάσεις και καλά.
Ερωτικά: Συζητάς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά δεν λες όλη την αλήθεια γιατί δεν θέλεις να του δείξεις ότι δεν μπορείς μακριά του. Αντίθετα προσπαθείς να ψαρέψεις τι κάνει και τι σου κρύβει παρόλο που δείχνεις άνετος/η και με μεγάλη ανεξαρτησία. Αυτά βέβαια γίνονται όταν το άλλο το άτομο δεν σου δώσεις τα εχέγγυα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου θέληση είναι αυτή που θα σε κάνει πολύ πεισματάρη/α και θα βάλεις στόχο να τελειώσεις κάτι που ίσως ήδη έχουν ξεκινήσει άλλα άτομα. Από αυτό θα κερδίσεις και χρόνο αλλά και μεγαλύτερη δραστηριότητα και θα γνωριστείς καλύτερα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η ελπίδα σου από διάφορες κινήσεις που έχεις κάνει και αφορούν αν μπορείς να εφαρμόσεις μια καινούργια μεθοδολογία μπορεί αυτή την στιγμή να έχει καταρρακωθεί. Αυτό παθαίνεις όταν χάνεις και δεν βλέπεις το τώρα ή το μέλλον αλλά γυρνάς σε συναισθήματα που θα σε κάνουν παράλογο/η.
Ερωτικά: Ίσως να νιώθεις κούραση και αν δεν έχεις κάτι να περιμένεις από το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα πιστέψεις ότι τίποτε πλέον δεν κινείται. Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Απλά εσύ τα βλέπεις από ένα παραθυράκι και όχι από την μεγάλη πόρτα. Από τον Αιγόκερω φοβάσαι να φύγεις γιατί σου εξυπηρετεί το κοινωνικό κομμάτι που για σένα είναι σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διεκδίκηση κάποιων πραγμάτων σου είναι κάπως δύσκολη κυρίως όταν πρέπει να απαιτήσεις να υπάρχουν προϋποθέσεις κέρδους. Δεν σου είναι εύκολο γιατί θα μαρτυρήσεις τα χαρτιά σου θα χάσεις την ευκαιρία. Αυτά δεν είναι του χαρακτήρα σου αλλά τεχνικές που θα πρέπει να ακολουθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές σου δικλείδες ασφαλείας οι οποίες σου εξασφαλίζουν την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη. Θα παραμερίσεις όσα σε απασχολούν και αυτό θα σε βοηθήσει για να πετάξεις το άγχος από πάνω σου.
Ερωτικά: Όσο δεν κάνεις σκέψεις που σε βγάζουν από το προσωπικό σου σύστημα, τόσο καλύτερα μπορείς να στηρίζεις την σχέση σου. Όμως αν σου μπαίνουν ζιζάνια και ενώ είσαι με ένα πρόσωπο σε παίρνει τηλέφωνο ένα Λιοντάρι ή Υδροχόος που θέλεις να αφήσεις πίσω σου, αναστατώνεσαι γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα φέρνεις από εδώ, τα φέρνεις από εκεί και τελικά κάνεις αυτό που θέλεις εσύ αλλά χρειάζεται να έχεις και την εξυπνάδα να μην πας κόντρα σε μια ιδιαίτερη ομάδα γιατί από εκεί μπορεί να χάσεις πόντους και μάλλον δε σε συμφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Δεν σε συμφέρει να κρατάς κακίες και θυμούς με άτομα που είχες μαζί τους κάποιες διενέξεις. Δεν είναι εύκολο βέβαια να κάνεις χώρο για όλους όσοι σε έχουν προδώσει ή στεναχωρήσει αλλά επειδή προσπαθείς να αλλάξεις συνειδητά αυτά που σε ενοχλούν, πιθανόν να απομονωθείς για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν πάλι δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς κάποια μυστικά σου μην καταπιέσεις τον εαυτό σου βάσει της ιδεολογίας που έχεις για την φιλία και τους ανθρώπους.
Ερωτικά: Ίσως να έχεις κάποια απωθημένα με τον Ταύρο και να του κρατάς θυμό για ένα λάθος χειρισμό που έκανε και μάλλον σε ενόχλησε πολύ. Έχεις στο μυαλό σου ένα Σκορπιό που όμως μπορεί να μην είστε μαζί αλλά το παιχνίδι παίζεται ακόμα γιατί βρίσκεστε στην αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Απέχεις από όλα και παρόλο που πρέπει να δουλέψεις, θα δεις ότι δεν έχεις και πολύ διάθεση γιατί έχεις πειστεί ότι σε αδικούν ή υποτιμούν την αξία σου. Αυτό είναι τελείως προσωρινό και θα αλλάξει σύντομα αρκεί να κρατήσεις ίσες αποστάσεις από όλους και όλα.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η συμμετοχή σου σε μια παρέα θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς πολύ κοντά με άτομα που ούτε καν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να τα λέτε έτσι άνετα και ωραία. Θα ζητήσεις να βρεις την ποιότητα και την σωστή επικοινωνία, όμως να προσέξεις μήπως εξαρτηθείς από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί τώρα δεν πρέπει να γίνει αυτό.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός και να μην θέλεις υπάρχει με ένα τρόπο στην ζωή σου και μπορεί να εμφανίζεται και σαν φίλος ακόμα. Τα μηνύματα της αλλαγής ήδη έχουν περαστεί στο πετσί σου, αν και, από φόβο μήπως κάνεις κάποια αποκοτιά, παραμένεις στα ίδια και στα ίδια αλλά τουλάχιστον εξασφαλίζεις τα νώτα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες έχουν ταρακουνήσει την σταθερή σου βάση. Για αυτό σήμερα θα ενισχύσεις την κλασσική σου στάση για να μην δείξεις ότι έχεις ξεφύγει. Αντίθετα παραμένεις επί των επάλξεων και δημιουργείς στους γύρω σου την ασφάλεια που έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Όσο μέσα σου συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα άλλο τόσο θα συγκρούεσαι κι εσύ με κάποια άτομα που εκφράζουν ή είναι πολύ κοντά σε αυτά που νιώθεις.
Ερωτικά: Αν δεν θέλεις να έχεις πισωγύρισμα και να στεναχωρηθείς, μην αρχίζεις να σκαλίζεις πράγματα τα οποία πιθανόν δεν έγιναν ενώ τα είχες επιδιώξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί σήμερα να μάθεις ότι κινδυνεύει να μειωθεί το εισόδημα σου. Παρόλο που θα παλέψεις, ο φόβος σου θα παραμείνει κι η ανασφάλεια θα γραπώσει την καρδιά σου. Να προσέξεις γιατί οι πληροφορίες μπορεί να μην ισχύουν, οπότε μην μαυρίσεις την καρδιά σου χωρίς λόγο, πρώτα επιβεβαίωσέ τες και μετά να κάνεις τις κινήσεις σου. Αν νιώθεις εγκλωβισμό θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να μην χάσεις την αισιοδοξία σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις εκείνο τον ενθουσιασμό που σε βάζει στην περιπέτεια του ψαξίματος γιατί όλο και κάτι αναζητάς που θα σε βγάλει από το δικό σου βάθος. Το να ανακαλύψεις τα προσωπικά σου κενά είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θα το καλύψεις με ένα πιο εύκολο τρόπο γιατί θα στραφείς σε μια πιο πνευματική κατάσταση.
Ερωτικά: Η νοσταλγία σου για ένα πρόσωπο που μπορεί να λείπει είναι τόσο έντονη που σε κάνει να μη σκέφτεσαι τα καθημερινά θέματα. Όσο και αν δεν το παραδέχεσαι υπάρχει ένα άτομο που θέλεις να το φροντίζεις και το σκέπτεσαι αλλά έχεις και αρκετές απαιτήσεις που ίσως το πιέζουν. Ο Σκορπιός και Καρκίνος είναι πρόσωπα που μπορείς να εκτονωθείς εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάτι και αυτό τελικά σε κάνει να μην κυνηγάς όπως πρέπει τις υπάρχουσες ευκαιρίες. Να προσέξεις μήπως βαθιά μέσα σου έχεις ενθουσιαστεί και τελικά είσαι μακριά από το κέρδος.



Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.