Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Θα πάθετε πλάκα! Πατέντες ενός νεαρού από την Καβάλα για να καλλιεργήσει κάνναβη στο πατρικό του! (ΦΩΤΟ)

Θα πάθετε πλάκα! Πατέντες ενός νεαρού από την Καβάλα για να καλλιεργήσει κάνναβη στο πατρικό του! (ΦΩΤΟ)

Σε χώρο καλλιέργειας “υψηλού τεχνικού εξοπλισμού” είχε μετατρέψει το δωμάτιό του, στο πατρικό του σπίτι στις Κρηνίδες Καβάλας, ο 26χρονος καλλιεργητής κάνναβης.


Το δωμάτιο ήταν επενδυμένο με φύλλα αλουμινίου (για την απαιτούμενη μόνωση αλλά και αντανάκλαση του φωτός)
και εξοπλισμένο με λαμπτήρες πυρακτώσεως, μετασχηματιστές, ένα ξύλινο κουτί (προσομοίωση γλάστρας) επενδυμένο κι αυτό με φύλλα αλουμινίου και λάμπες πυρακτώσεως,
καθώς και εξι φυτά κάνναβης υπο καλλιέργεια.


Στο ίδιο δωμάτιο, είχε εγκαταστήσει και μίνι αποξηραντήριο ενώ στο θερμοκήπιο της αυλής του σπιτιού βρέθηκε ακόμη ένα αναπτυγμένο ήδη φυτό κάνναβης.

Ο νεαρός που συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καβάλας, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστείες και κλοπές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.