Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Τι συνέβη με τον Παλαιοκώστα στα Ιωάννινα. Η επικήρυξη του για 1 εκατ. ευρώ


Τι συνέβη με τον Παλαιοκώστα στα Ιωάννινα. Η επικήρυξη του για 1 εκατ. ευρώ


Δέλεαρ φαίνεται πως είναι για πολλούς πολίτες η επικήρυξη ύψους 1.000.000 ευρώ που βρίσκεται εν ισχύ για τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.


Η ΕΛ.ΑΣ. δέχεται κατά καιρούς τηλεφωνήματα από άτομα που προτίθενται να δώσουν πληροφορίες για τον 49χρονο δραπέτη. Τα περισσότερα από αυτά δεν βοηθούν τις έρευνες, καθώς οι πληροφορίες που παρέχονται είτε δεν είναι αξιόπιστες είτε δίνονται ετεροχρονισμένα.

«Δεχόμαστε τηλεφωνήματα. Δεν αγνοούμε κανένα από αυτά, όσο παράξενο και αν είναι το περιεχόμενό τους. Λειτουργούμε κάθε φορά σαν να πηγαίνουμε να πιάσουμε τον δραπέτη», λέει αρμόδια αστυνομική πηγή.

Ένα τέτοιο τηλεφώνημα δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τα Ιωάννινα πριν από περίπου ένα μήνα από άτομο που έλεγε ότι ξέρει που βρίσκεται ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Ο «πληροφοριοδότης» έδινε δια τηλεφώνου κάποιες λεπτομέρειες που έκαναν τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι μπορεί τα στοιχεία που δίνει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα, στο οποίο συμμετείχαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που ερευνούν επί χρόνια αποκλειστικά την υπόθεση Παλαιοκώστα, μετέβησαν πριν από περίπου ένα μήνα στα Ιωάννινα για να ελέγξουν τις πληροφορίες. Παρακολούθησαν διακριτικά το οίκημα όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν ο Παλαιοκώστας και έστησαν σχέδιο επιχειρησιακό σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση για τη σύλληψή του.

Η παρακολούθηση, ωστόσο, τους έπεισε ότι στο οίκημα δεν κατοικεί ο διαβόητος δραπέτης. Έτσι, μπήκαν στο εσωτερικό του και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία επαρκής ένδειξη ότι πρόκειται για κρησφύγετο του. Ο συναγερμός έληξε και το κλιμάκιο επέστρεψε στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας καταζητείται από το 2009 όταν απέδρασε για τελευταία φορά με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Από τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ΕΛ.ΑΣ. σε δύο περιπτώσεις –μία στη Λιβαδειά και μία στο Αλεποχώρι- καταφέρνοντας να ξεγλιστρήσει από τους αστυνομικούς.
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.