Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ακούστε τις μαρτυρίες που κρύβουν το κλειδί του γρίφου! (VIDEO)


Γιατί κανένας δεν μιλάει;


Τα ίχνη του Βαγγέλη έχουν εξαφανιστεί εδώ και τόσες ημέρεςχωρίς να έχει προκύψει από τότε κανένα στοιχείο που να βοηθάει στη λύση του μυστηρίου.
Τελικά τα μόνα στόματα που άνοιξαν ήταν εκείνα της «ντροπής». Εκείνα που μαρτύρησαν όσα περνούσε ο νεαρός το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκείνα που σε μία σύγχρονη κοινωνία που αναθρέφει πολιτισμένους ανθρώπους με παιδεία και αρχές δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΙΑ.

Τί μυαλά είναι αυτά που χωρίς καμία αφορμή διαπομπεύουν έναν άνθρωπο επειδή δεν ταιριάζει με τα δικά τους πρότυπα- αν τα παιδιά αυτά έχουν πρότυπα φυσικά.

Έναν χαρακτήρα συνεσταλμένο και κλειστό, διαφορετικό και μεγάλο για να χωρέσει στα μικρά κεφάλια αυτών που δεν τον θεωρούσαν αρκετά άνδρα.

Και όλα αυτά να συμβαίνουν μέσα στα πλαίσια ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με τους καθηγητές του αλλά και τους φοιτητές να δηλώνουν πλήρη άγνοια για όλα τα περιστατικά βασανισμού που δεχόταν ο Βαγγέλης.

Άραγε μετά από όλα τα που έχουν διαρρεύσει για τη ζωή του Βαγγέλη που είχε γίνει κόλαση, με τί συνείδηση μπορούν να διατηρούν οι κύκλοι του εκπαιδευτικού ιδρύματος το:

«Μη βλέπεις, μη μιλάς, μην ανακατεύεσαι, τι σε νοιάζει;» ΑΚΟΥΣΤΕ τις μαρτυρίες που κρύβουν το κλειδί του γρίφου:



Η εξαφάνιση του Βαγγέλη αποτελεί ένα τραγικό περιστατικό για σύσσωμη την ελληνική κοινωνία. 

Και αυτό γιατί στο πρόσωπο αυτού του παιδιού και μέσα από όσα βίωνε βγαίνει στην επιφάνεια η ποιότητα και η ηθικές αξίες που έχουμε περάσει στις νέες γενιές ώστε να δείχνει ανοχή σε τέτοιας φύσης απαράδεκτα και απολίτιστα τεκταινόμενα. 

Ας ελπίσουμε τα στόματα να ανοίξουν, ο Βαγγέλης να είναι ζωντανός και οι έρευνες να οδηγήσουν σύντομα στα ίχνη του. Ας είναι η υπόθεση αυτή το παράδειγμα που θα αλλάξει τα μυαλά εκείνων που υποτίθεται πως εκπαιδεύουν και καλλιεργούν τις νέες γενιές…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.