Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Βούλιαξε ο δρόμος στο Μικρό Σειρήνι και έπεσε μέσα φορτηγό αυτοκίνητο ! (φωτογραφίες)


Βούλιαξε ο δρόμος στο Μικρό Σειρήνι και έπεσε μέσα φορτηγό αυτοκίνητο

Υποχώρησε ο δρόμος μέσα στο Μικρό Σειρήνι την ώρα που περνούσε φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αυτό να εγκλωβιστεί πέφτοντας σε βάθος 2 μέτρων.


Από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου , περνάει το δίκτυο αποχέτευσης του χωριού το οποίο δημιούργησε λόγω εσωτερικής φραγής μία εσωτερική παγίδα.

Το συγκεκριμένο δίκτυο αποχέτευσης κατασκευάστηκε το 2003. Το φορτηγό αυτοκίνητο υπέστη αρκετές ζημιές όπως σπάσιμο των δύο ελαστικών ενώ έσπασε και το σύστημα ανάρτησης της πίσω δεξιάς πλευράς.

Τώρα , ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δικαίως αναζητά την αποζημίωση της καταστροφής του αυτοκινήτου από τις τοπικές αρχές που ευθύνονται για την δημιουργία αυτού του προβλήματος .
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.