Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αποκάλυψη της Bild. Επαρκής η λίστα Βαρουφάκη.

Αποκάλυψη της Bild. Επαρκής η λίστα Βαρουφάκη.Η Ελλάδα έστειλε τα μεσάνυχτα στους θεσμούς και το ΔΝΤ τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζει να κάνει, σύμφωνα με πηγή της Κομισιόν. Οι πρώτες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πως ο κατάλογος αυτός είναι αρκετά εκτενής ώστε να είναι μια έγκυρη αφετηρία για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη δέσμευση για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς», πρόσθεσε η πηγή. Μάλιστα, η εκπρόσωπος του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έγραψε στο Twitter πως ο περίφημος κατάλογος των μεταρρυθμίσεων έφτασε εγκαίρως από την ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα η λίστα χαρακτηρίζεται επαρκώς περιεκτική και αποτελεί αποδεκτό σημείο εκκίνησης.

Την αποστολή της λίστας επιβεβαίωσε και το Μέγαρο Μαξίμου, με κυβερνητικές πηγές να υποστηρίζουν πως το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των υπουργών του Eurogroup.

Σήμερα στις 11:00 θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο.

Το αίτημα για παράταση του ελληνικού προγράμματος βοήθειας υπέβαλε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο γερμανικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

«Εγκαίρως» ελήφθη η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις από την ελληνική κυβέρνηση, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Μίνα Αντρέεβα.
 Grevenatime

Η Ωρα των Γρεβενών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.