Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Στο χειρουργείο η Νατάσα Καραμανλή

Γιατί βρέθηκε στο χειρουργείο η Νατάσα Καραμανλή;

Σε προγραμματισμένη επέμβαση θυρεοειδεκτομής, λόγω καλοήθους όζου, υπεβλήθη χθες η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή Νατάσα Παζαΐτη–Καραμανλή, στο Ιατρικό Κέντρο.

Η Νατάσα Καραμανλή με την υγεία της σε άριστη κατάσταση πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι και από την ερχόμενη Τρίτη επιστρέφει κανονικά στην εργασία της.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο καθηγητής της Στάθης Παπαλάμπρος με τον οποίο η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, ως χειρουργός και αυτή, συνεργάζεται στενά.

Διαβάστε το επαγγελματικό προφίλ της Νατάσας Καραμανλή ως χειρούργος και γιατί η Νατάσα Καραμανλή δήλωσε “Τι καλά που δεν έχω πλέον σύζυγο…”.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.