Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Για πολλά γέλια!!! Δείτε την ΑΓΓΕΛΙΑ γνωστής εταιρείας

Για πολλά γέλια!!! Δείτε την ΑΓΓΕΛΙΑ γνωστής εταιρείας

Τι ζητά από τους υποψηφίους; 

Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες, προκαλεί πολλές συζητήσεις στους κόλπους των χρηστών, καθώς πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και όχι μόνο. Η εταιρεία ψάχνει υπάλληλο με… ιδιαίτερα προσόντα, τα οποία φαίνονται σε κόκκινο κύκλο στην επόμενη φωτογραφία.

Όπως διαβάζουμε: »η εργασία απαιτεί φυσική ικανότητα (ο/η υπάλληλος θα πρέπει να μπορεί να σκύβει, να τεντώνεται, να κάνει βαθιά καθίσματα, να ανεβαίνει σκάλες και να στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα).Όλα αυτά δυο μήνες μετά την απάντηση μουσικού σε αγγελία που έβαλε εστιάτορας. Ο εστιάτορας ήθελε να βάλει στο μαγαζί του ζωντανή μουσική, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει τους μουσικούς. Έτσι όπως βλέπετε στην μικρή αγγελία ζήτησε μουσικούς να παίζουν δωρεάν, με μοναδικό κέρδος για τους ίδιους, να προωθούν τη δουλειά τους και να πουλάνε CD.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση που βλέπετε, στο ίδιο πνεύμα. Τονίζεται πως μια ομάδα μουσικών ψάχνει για εστιάτορα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του δωρεάν και γι′αυτό το λόγο, του παραχωρούν το σπίτι τους για να τους μαγειρεύει.

xorisorianews Grevenatime

Η Ωρα των Γρεβενών 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.