Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Στέλεχος της Nescafé έχει ζωστεί με εκρηκτικά, απειλεί να ανατινάξει χιλιάδες σκιουράκια



Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάσταση στο υπόγειο των γραφείων της Nestlé στο Μαρούσι, όπου στέλεχος της εταιρείας απειλεί να τινάξει στον αέρα τα χιλιάδες σκιουράκια που έχουν αποθηκευθεί εκεί από το τμήμα μάρκετινγκ στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας του Nescafé, «Σώσε ένα σκιουράκι». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 43χρονο υπάλληλο της εταιρείας που ασχολείται με την επικοινωνία και την προώθηση του πιο διαδεδομένου στιγμιαίου καφέ στον κόσμο, πρόσωπο υπεράνω υποψίας που δεν είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν αντίστοιχα δείγματα.

Όπως μεταφέρουν κύκλοι της εταιρείας, τα καθήκοντα του 43χρονου το τελευταίο διάστημα αφορούσαν το να «χτενίζει» εφημερίδες, περιοδικά και το διαδίκτυο αναζητώντας ψευδείς φήμες σχετικά με την ποιότητα και τη σύσταση του στιγμιαίου καφέ και τις επιπτώσεις του στην υγεία και στη στομαχική λειτουργία, ενώ παράλληλα εντόπιζε τα άτομα που συμμετείχαν στη διασπορά τους.

Στα πλαίσια της καμπάνιας, για κάθε τέτοια λανθασμένη φήμη η εταιρεία σκοτώνει ένα σκιουράκι αντικαθιστώντας το νερό του με βαρύ, διπλοχτυπημένο φραπέ, με τις πηγές να κάνουν λόγο ακόμη και για πέντε ή έξι κουταλιές καφέ ανά σέικερ. Μετά την κατάποση, ο θάνατος από καρδιακή προσβολή έπειτα από ακραία ταχυπαλμία είναι θέμα λίγων ωρών. Στη συνέχεια, η εταιρεία συνηθίζει να στέλνει τα κεφάλια των νεκρών σκίουρων στα σπίτια των ηθικών αυτουργών, των προσώπων που είχαν ξεκινήσει τις φήμες, συνοδευόμενα από το σημείωμα «Μπορούσες να είχες σώσει αυτό το σκιουράκι, αλλά προτίμησες να μεταφέρεις ψεύδη για το Nescafé. Συνέχισε έτσι, μας αρέσει να βλέπουμε σκιουράκια να ψοφάνε».

Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι οι υπεύθυνοι της καμπάνιας του Nescafé έχουν σκοτώσει με αυτόν τον τρόπο περίπου 20 με 45 χιλιάδες σκιουράκια ενώ υπολογίζεται ότι στο υπόγειο των γραφείων του Αμαρουσίου βρίσκονται τουλάχιστον άλλες 100 με 200 χιλιάδες.

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος πέρασε ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα απαντώντας στις διαμαρτυρίες φιλοζωικών οργανώσεων, ανεβάζοντας απειλητικά μηνύματα στο λογαριασμό sosetoskiouraki στο Twitter και συνομιλώντας με καταναλωτές οι οποίοι ρωτούσαν με τρόμο αν όντως πεθαίνει ένα σκιουράκι κάθε φορά που κάποιος κυκλοφορεί μια λάθος φήμη για το Nescafé. «Φαίνεται πως δεν άντεξε την πίεση και το σασπένς, όλο αυτό προφανώς απέβη μοιραίο για αυτόν» αναφέρουν συνάδελφοι του, οι οποίοι συμπληρώνουν πως «άλλωστε ήταν έκδηλο ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα σκιουράκια».

Στο σημείο έχει ήδη συγκεντρωθεί ισχυρή δύναμη ανδρών της Αστυνομίας που έχουν εκκενώσει το κτίριο και καιροφυλακτούν κρατώντας μεγάλες απόχες για το ενδεχόμενο ο 43χρονος να αλλάξει γνώμη και να προσπαθήσει να φυγαδεύσει τα συμπαθή τρωκτικά του δάσους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.