Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Τσίπρας φόρεσε γραβάτα!


OΑλέξης Τσίπρας τήρησε την υπόσχεσή του. Φόρεσε γραβάτα γιατί θεωρεί ότι λύθηκε το πρόβλημα του χρέους και φόρεσε τη γραβάτα που είχε υποσχεθεί στον Ιταλό Ρέντσι.

Eίχε πετάξει το δώρο του Ματέο γιατί ούτε ο ίδιος πίστευε ότι θα συμφωνήσουμε, αλλά υποχώρησε τόσο πολύ, για να τηρηθεί η υπόσχεσή του.

Γι’ αυτό έστειλε κατεπειγόντως να του αγοράσουν μία άλλη γραβάτα και φόρεσε αυτή που βλέπετε...
σε αποκλειστικότητα.

Τον είδε έτσι ο Λαφαζάνης και τον ρώτησε γιατί έβαλε καπίστρι στον λαιμό του και ρωτούσε τι είδους συμφωνία είναι αυτή και τι λένε οι τεχνικές λεπτομέρειες για να καθορίσει τη στάση του.

Eχουμε πάρει 4μηνη παράταση που με λίγη καλή θέληση θα τη μετατρέψουμε σε 4χρονη.

Δεν θα κάνουμε επίσης μονομερείς ενέργειες και αναφέρεται σαφώς ότι και για κατούρημα να πηγαίνουμε πρέπει να ρωτάμε τις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να φορέσουν όλοι οι υπουργοί γραβάτα για να ξαναβγάλουν την οικογενειακή φωτογραφία έξω από τη Βουλή, αλλά κι εδώ υπάρχουν αντιρρήσεις από την Αριστερή Πλατφόρμα.

Για τις ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουμε πληροφορίες, γιατί στις τεχνικές λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος.

Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία θα έρθει στην Αθήνα η Ανγκελα Μέρκελ για να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη επιτυχία και των δύο.


Oλοι στις 4 το απόγευμα στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε τον ήρωα Βαρουφάκη, που με ένα τζάκετ και ένα κασκόλ τους πήρε τα σώβρακα - αν και την ίδια εντύπωση έχει και ο Σόιμπλε.

¡ΕΞΟΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!


Διπλασιάζονται οι παρελάσεις με Παυλόπουλο


♦ Τα πρώτα άμεσα μέτρα του Προκόπη Παυλόπουλου είναι τα εξής. Ξεκινάει με τις παρελάσεις. Δεν συμφωνεί έτσι που έχουν καταντήσει. Γι’ αυτό αλλάζουν. Κατ’ αρχάς διπλασιάζονται.


♦ Θα έχουμε παρελάσεις και άλλες μέρες. Οι μέρες του Καρνάβαλου, το κάψιμο, είναι θεσμός και εθνική επέτειος και θα επισημοποιηθεί. Ο Πρόεδρος θα παρίσταται στο κάψιμο του Καρνάβαλου και θα υποκλίνεται όταν λαμπαδιάζει.


♦ Αλλη παρέλαση που θα θεσμοθετηθεί είναι του Αγίου Βαλεντίνου και θα κρατάει καρδούλες ο Πρόεδρος.


♦ Παρέλαση και στις 15 Αυγούστου, αν και όλος ο κόσμος θα είναι στις παραλίες. Αυτό λέει το θρησκευτικό συναίσθημα του κ. Παυλόπουλου με τις αμέτρητες εικόνες στο γραφείο του. Στον Προκόπη Παυλόπουλο πήγε να αναγγείλει την εκλογή του η Κωνσταντοπούλου ή στον Οσιο Παΐσιο;


♦ Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει κι άλλες σημαντικές αλλαγές. Τέρμα οι αρχηγοί και οι υπουργοί που ξεποδαριάζονταν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο. Θα του στέλνουν το βίντεο με τους επίσημους που είχαν τις συναντήσεις - εκτός αν το έχει δει στην τηλεόραση.


Ο Σόιμπλε είναι Σαρλί


Συγγνώμη που δεν σας προσφέρουμε σιντί, κουπόνια για το σουπερμάρκετ και άλλα τέτοια, αλλά το «Σαρλί» που έχει πουλήσει εκατομμύρια τεύχη σε όλο τον κόσμο και τόσο θόρυβο έχει προκαλέσει.


Είμαστε όμως, ακόμα, όλοι Σαρλί; Υπέρ της ελεύθερης έκφρασης, της σάτιρας και όλων των άλλων; Μην ξεχνάμε ότι έγινε διαδήλωση στο Παρίσι που συμμετείχαν οι «ηγέτες» όλου του κόσμου. Θυμάστε τη Μέρκελ που έκλαψε στην αγκαλιά του Ολάντ;


Πόσο χαίρεται όταν την κάνουν με μουστάκι χιτλερικό οι σκιτσογράφοι ή πειράζουν τις φωτογραφίες της και τη μετατρέπουν σε ναζί. Χιλιάδες τα αντίστοιχα σκίτσα και φωτογραφίες. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, παντού. Η Μέρκελ δεν είναι ναζί ή Χίτλερ - τουλάχιστον ακόμα. Είναι το πρώτο επίπεδο αυτό. Πώς να την κάνει όμως ο γελοιογράφος; Με άσπρη κάλτσα ή σεξοβόμβα; Βόμβα σκέτη ίσως.


Το σκίτσο πρόσφατα του Τάσου Αναστασίου για τον Σόιμπλε καταδίκασε ο Τσίπρας, χωρίς όμως να καταδικάσει παλιότερο του Καλαϊτζή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σόιμπλε λυσσάει. Το σκίτσο. Μπορεί να τιμωρηθούμε με νέο Μνημόνιο γι’ αυτό. Ο Σόιμπλε όμως και ο Τσίπρας δηλώνουν Σαρλί.


Με τον Σόιμπλε σηκώνονται οι τρίχες πολλών, όταν απεικονίζεται σε αμαξίδιο. Θα πρέπει όμως να οργιζόμασταν αν παρουσιαζόταν ο Σόιμπλε όρθιος. Αυτό θα ξεπερνούσε τα όρια της σάτιρας.


Ολοι είμαστε υπέρ της σάτιρας, αρκεί να μη θίξει εμάς ή τους προστάτες των σατιριζόμενων. Κι εγώ δεν είμαι Σαρλί, δεν αντέχω καμιά κριτική ή σάτιρα, αρκεί να θίγει τους άλλους.


Ούτε ΤΟ Σαρλί δεν είναι Σαρλί. Το τεύχος που βλέπουμε ξεπερνάει τα όρια της σάτιρας. Οταν έχουν γίνει 12 εκτελέσεις για τον Μωάμεθ, δεν ξαναβάζεις εξώφυλλο τον Μωάμεθ. Χτυπάς την μπουνιά στο μαχαίρι ή το μαχαίρι στην μπουνιά.


Ελάχιστοι θα συμφωνείτε. Γι’ αυτό ζήτησα συγγνώμη στην αρχή. Αλλη φορά η «Εφημερίδα των Συντακτών» να βάζει προσφορές με σιντί, κουπόνια ή μακαρόνια, για να μην ασχολούμαστε με τόσο ευαίσθητα θέματα.

Ασπρο κασκόλ και άσπρος καπνός στις Βρυξέλλες


ΕΥΧΟΜΑΙ να βγει λευκός καπνός, δήλωσε ο Γιάνης πριν από το Γιούρογκρουπ. Γι’ αυτό και φόρεσε λευκό κασκόλ, που αποτέλεσε ήδη θέμα παγκόσμιων συζητήσεων.

ΠΟΛΥ ΜΟΔΑΤΟ όμως, γιατί τώρα πια προσέχει μη χάσει τη βαλίτσα, πιο πολύ και από τη συμφωνία.

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι τσακώθηκαν Μέρκελ και Σόιμπλε. Με τίποτα δεν γίνεται πιστευτό. Σαν να μας λένε ότι τσακώθηκαν Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Δευτέρας, όπως γράφει η «Λιμπερασιόν», ο Γιάνης πήγε να πλακώσει στο ξύλο τον Ντάισελμπλουμ. Μπορεί και να τον πλάκωσε και δεν μας το λένε.

ΜΑ, ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει ζωντανή σύνδεση γι’ αυτά; Κι ούτε κάποιος υπουργός δεν τράβηξε κάποιο βιντεάκι να δούμε έστω ένα στιγμιότυπο;

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ έχουμε τις 100 δόσεις και το κούρεμα. Ηταν πολύ καλό για να είναι πραγματικότητα. Λοιπόν για ληξιπρόθεσμα και πλειστηριασμούς «δεν αποκλείονται αλλαγές, παγωμένα γιατί μπορεί να εκληφθεί ως μονομερής ενέργεια» κ.λπ.

ΥΠΑΡΧΕΙ, λέγεται, τώρα και θέμα αντισυνταγματικότητας. Γιατί ανακοινώθηκαν όμως με τόσες τυμπανοκρουσίες; Απλά λέμε και καμιά μπιπ για το κούρεμα να περνάει η ώρα;

ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ είναι από την άλλη πλευρά. Ο λόγος σου με χόρτασε, που λένε. Αν και θα χορταίναμε περισσότερο αν η διαγραφή των χρεών στην Εφορία ήταν 120%. Τι χαρά!

ΧΘΕΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ στις Βρυξέλλες Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ αν φορούσαν πυγμαχικά γάντια, όμως αργότερα τα βρήκαν και κοιτούσαν μαζί τον άσπρο καπνό που έβγαινε στις Βρυξέλλες και χαριεντίζονταν με το άσπρο κασκόλ του Γιάνη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...



Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....



Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα



Οι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.