Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάρια για την απόκτηση άδειας Security στα Interactive LearningΤα Interactive Learning σε συνεργασία με το ΚΕΚ Master παρέχουν εξειδικευμένα σεμινάρια, 105 διδακτικών ωρών, προσωπικού ασφαλείας (Σεμινάρια Security).
Τα σεμινάρια αυτά είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕΜΕΑ και με την λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει την αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης, απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή του στις εξετάσεις πιστοποίησης για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας».
Για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας συνδυάζονται ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, ειδικές σημειώσεις, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις εργασίας, μέσω e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση).
Περισσότερες πληροφορίες στα Interactive Learning Θωμά Λαδά 2 (1ος Όροφος πάνω από τo ΚΤΕΛ)
Τηλέφωνο : 2462087300
www.interactivestudies.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.