Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

11ο Εαρινό Rally ΛΕΚΑΜ. Με αφετηρία τα Γρεβενά

Η ΛΕΚΑΜ ανακοινώνει το 11ο Εαρινό της Rally που θα γίνει, το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου με αφετηρία τηνκεντρική Πλατεία των Γρεβενών και τερματισμό την πόλη των Ιωαννινων.

ΕΝΑΡΞΗ ώρα 11.00 από την Κεντρική πλατεία των Γρεβενών, κίνηση μέσω Βωβούσας , λίμνες Αώου , Μέτσοβο και τερματισμός Γιάννενα ...


Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 140 Euro που περιλαμβάνει την διαμονή το βράδυ του Σαββάτου στο 5 αστέρων Ξενοδοχείο Serai Ιωαννίνων με πρωινό , και το γεύμα απονομών το μεσημέρι της Κυριακής σε αίθουσα του ιδίου ξενοδοχείου. Την ασφάλιση των αγωνιστικών αυτοκινήτων , τα έπαθλα των νικητών ,τα έξοδα της διοργάνωσης κλπ.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με πινακίδες Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ ,ΕΛΠΑ. ΕΟΕΕ και Κρατικές. Για τα αυτοκίνητα με πινακίδες ΕΟΕΕ τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με κάρτα FIVA η την ώρα της έναρξης της εκδήλωσης ο οδηγός να υποβάλλει στην γραμματεία, υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιώνει οτι εντος μηνός θα προμηθευτεί καρτα FIVA .
Tα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας ,πυροσβεστήρα, φαρμακείο και τρίγωνο ασφαλείας.
Οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους την άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας..
Η τήρηση του ΚΟΚ είναι υποχρεωτική .
Ο τεχνικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αγωνιζόμενα αυτοκίνητα .

Δηλώσεις συμμετοχής απο σήμερα στην ΛΕΚΑΜ 2310.816180 καθημερινά και στο 6975.909100.
Διαθέσιμα δωμάτια 40 .
Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα συμμέτοχη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.