Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου Βαγγέλη. ο φοιτητής ήταν υπό παρακολούθηση

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου Βαγγέλη. ο φοιτητής  ήταν υπό παρακολούθηση


Ενας 30χρονος «αστυνομικός» είχε γίνει από τον Μάρτιο του 2014, μετά τα επεισόδια bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το... μάτι της διεύθυνσης για τον 20χρονο σπουδαστή, μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.


Σύμφωνα με το Έθνος, ο 30χρονος, που κατάγεται από αγροτική περιοχή της Νότιας Ελλάδας, διέκοψε στο τελευταίο έτος τις σπουδές του στη Σχολή Αστυνομίας και αποφάσισε να γίνει τυροκόμος, για να ασχοληθεί με τη μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειάς του -πάνω από 3.000 κεφάλια, και έμενε από τότε στο απέναντι δωμάτιο από αυτό του Βαγγέλη.

Η διεύθυνσης της Σχολής αποφάσισε να αλλάξει δωμάτιο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν έπεσαν στην αντίληψή της κάποια περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς από την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών.

Ετσι έγινε μετακόμισή του σε ένα δίκλινο δωμάτιο -μέχρι τότε έμενε σε τρίκλινο με έναν μακρινό του συγγενή και τον φερόμενο ως «αρχηγό» της ομάδας των Κρητικών, ο οποίος υπηρετεί σήμερα τη στρατιωτική του θητεία στα Γιάννενα-, το οποίο
Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.