Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Τρελή αισχροκέρδεια στα Hondos Center και τιμές πάνω από 50%. Καταγγελία αναγνώστη


Τρελή αισχροκέρδεια στα Hondos Center και τιμές πάνω από 50%

Καταγγελία αναγνώστη
Γράφω αυτήν την καταγγελία με αφορμή τη χθεσινή μου επίσκεψή στο κατάστημα Hondos Center στην Ερμού με σκοπό την εξαργύρωση μίας δωροεπιταγής άξιας 50 ευρώ, η οποία μου εδόθη από συγγενικό πρόσωπο.

Κατευθύνθηκα λοιπόν προς της ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral b και καθώς είχα κάνει ήδη μία μικρή έρευνα αγοράς διαπίστωσα έκπληκτος πως οι τιμές ήταν 50% πάνω από όλα τα φαρμακεία κτλπ της αγοράς.

Βρήκα τον υπεύθυνο του καταστήματος κ. Α. και του εξήγησα το θέμα μου, του ζήτησα αν γίνεται να εξαργυρώσω την δώρο επιταγή (σε χρήματα) και φυσικά μου το αρνήθηκε και στη συνεχεία του εξήγησα το προβληματισμό μου σχετικά με την τιμή του προϊόντος Οral b 600 Braun της οποίας το κόστος είναι 44.90 και πως όλα τα φαρμακεία το έχουν στα 30-35 ευρώ (ακόμη και στον Kοτσόβωλο έχει 35 ευρώ) και πως γίνεται να αισχροκερδούν τόσο πολύ; Πάνω από 50%; Του έκανε εντύπωση και επικοινώνησε με τα κεντρικά!

Η τελική απάντηση ήταν πως αυτή είναι η τιμή... και τέλος!
Θα μπορούσε να μας απάντηση κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας σε αυτό το όργιο αισχροκέρδειας;
Αναγνώστης

Γράψτε και εσείς τα δικά σας άρθρα η κάντε
μας μια καταγγελία και εμείς θα την δημοσιεύσουμε εδώ
Η φωνή σας έχει δύναμη
Στείλτε e-mail στο: GrevenaTime@gmail.com
Η Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ: Επικοινωνία

Και αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.