Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε το σημείο που βρίσκεται ο Βαγγέλης;


Βρέθηκε το σημείο που βρίσκεται ο Βαγγέλης;


Σε αυτήν την πόλη βρίσκεται ο Βαγγέλης!Κλιμάκιο ερευνητών θα μεταβεί στο σημείο!Την εκτίμησή τους ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν έφυγε ποτέ από τα Ιωάννινα εκφράζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του 22χρονου φοιτητή.


Η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής και εστιάζεται πλέον στο νομό, όπου από αύριο μεταβαίνει κλιμάκιο ερευνητών από την Αθήνα με επικεφαλής τον ντετέκτιβ κ. Γιώργο Τσούκαλη.

Στόχος είναι να βρεθεί επιτέλους το παιδί και να δοθεί ένα τέλος στο δράμα που ζει όλο αυτόν τον καιρό η οικογένεια. Για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί συλλογική δράση εθελοντών για τον εντοπισμό του Βαγγέλη. Συγκινητικό είναι ότι δήλωσαν συμμετοχή τουλάχιστον 250 άτομα για να «χτενίσουν» την πόλη. Χθες το απόγευμα, ωστόσο, η δράση αναβλήθηκε προς το παρόν διότι, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, «βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκετε σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση».

Σήμερα, Παρασκευή, ολοκληρώνεται η Ε.Δ.Ε. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Γαλακτοκομική Σχολή για την εξακρίβωση τυχόν ευθυνών για φαινόμενα εκφοβισμού ή και βασανιστηρίων. Τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου έχουν πάρει τουλάχιστον 25 καταθέσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλλέξει καθοριστικά στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών.

Το ίδιο σημαντική θεωρείται η κατάθεση πρωτοετή φοιτητή στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, ο οποίος γνώριζε καλά τον Βαγγέλη και τις πιέσεις που δεχόταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και αποφάσισε να το κάνει πριν από λίγο καιρό φωτίζοντας ακόμα περισσότερο το γιατί ο φοιτητής μπορεί να θέλησε να φύγει από τη Σχολή.

Αυτό που προκάλεσε χθες τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας είναι η αποστράτευση στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. του μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων, Ανδρέα Παπιγκιώτη, ο οποίος είχε αναλάβει την έρευνα για τον αγνοούμενο φοιτητή. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος αξιωματικός εργαζόταν σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του 20 ώρες καθημερινά για να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή. Πληροφορίες από τον περιβάλλον του κάνουν λόγο για απόφαση με βάση κομματικά κριτήρια που δεν θα έπρεπε να παίζουν ρόλο στις κρίσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ NEA

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στόχο την ενημέρωση...Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναπτύσσει το ΑΣΕΠ ώστε οι υποψήφιοι των διαγωνισμών να μην ταλαιπωρούνται για να συμμετάσχουν στους νέους διαγωνισμούς.....Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσαΟι καλύτερες

Μέλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.